1. Home Brother
  2. O podjetju Brother
  3. Okolje in trajnost
  4. Cool Earth

Od začetka našega partnerstva ste nam pomagali: 

Two green trees icon

Ohraniti več kot 32.000 000 dreves

Green industrial factory icon

Uskladiščiti 50 milijonov ton ogljika

Green icon of three users

Opolnomočiti 7 skupnosti

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Kako pomagajo kupci izdelkov Brother 

Ko nam vrnete toner ali kartušo Brother z našim brezplačnim programom recikliranja, pomagate zaščititi deževni gozd. Kot del našega programa recikliranja se je Brother povezal z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth, ki sodeluje z avtohtonimi skupnostmi za zaustavitev krčenja deževnega gozda. Od začetka našega partnerstva leta 2009 smo pomagali skupnostim, da uspevajo v nekaterih biološko najbolj raznolikih in vitalnih okoljih našega planeta, pri čemer ščitimo ekosisteme, ki so shranili več kot 50 milijonov ton ogljika. 

To delo je ključnega pomena za prihodnost našega planeta in zelo smo ponosni, da kupci Brother vsak dan prispevajo k temu globalnemu prizadevanju. 

Želite reciklirati izdelek Brother? Dovolite, da vam pomagamo

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe že več kot petnajst let podpira Cool Earth in oboji verjamemo, da so ljudje rešitev za podnebno krizo. To je poleg denarja tisto, kar poganja in navdihuje spremembe, Brotherjeva podpora pa omogoča, ne samo da si predstavljamo prihodnost, ampak da jo tudi uresničimo. Še nikoli ni bilo boljšega časa za revolucijo v ohranjanju in življenju na Zemlji in ponosni smo, da to počnemo na 78.000 hektarjih deževnega gozda z Brotherjem na naši strani. Skupaj se borimo proti podnebni krizi v temeljih, zahvaljujoč ljudem, ki verjamejo.

Matthew Owen, direktor Cool Earth 

Oglejte si celotno časovnico

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

V skupini Brother smo zelo ponosni na naše dolgoletno partnerstvo s Cool Earth. Naše osebje in kupci še naprej varujejo vitalni deževni gozd in njegove skupnosti v Peruju in Papui Novi Gvineji s številnimi pobudami, vključno z dvoletnim natečajem za zbiranje sredstev in programom recikliranja tonerjev.

Isao Noji, generalni direktor, Brother International Europe

smiling_child

Cool Earth

Od leta 2009 sodelujemo s Cool Earth in v tem času smo pomagali rešiti milijone dreves v nekaterih najbolj ogroženih habitatih, vendar lahko naredimo še več in vi nam lahko pri tem pomagate.

Podprite Cool Earth