1. Home Brother
  2. Dokumentni skenerji
Poslovna ženska bere dokument, medtem ko sedi za mizo s skenerjem v pisarniškem okolju

Zakaj izbrati dokumentni skener Brother?

Ko želite digitalizirati papirnate dokumente, potrebujete zanesljiv in preprost dokumentni skener, ki vam zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Brotherjeve rešitve za skeniranje, ki temeljijo na našem načelu "Na vaši strani", združujejo zmogljivo tehnologijo z brezplačno programsko opremo, primerno za standarde posamezne industrijske panoge. Naši nagrajeni skenerji zagotavljajo, da bodo skenirane datoteke natančno zajete po straneh.

  • Skenirajte dokumente A4, fotografije, ID kartice in še veliko več
  • Zanesljiva in enostavna tehnologija
  • Nagrajeni in priznani s strani panoge

Brother ADS-2700W uporaba

Pametna obdelava slik za pametnejše upravljanje dokumentov


Skenerji Brother omogočajo učinkovitejše upravljanje dokumentov. Tehnologija našega samodejnega podajalnika dokumentov (ADF) na primer pomeni, da lahko vstavite cel kup različnih dokumentov za skeniranje v eni seriji, ne glede na to, ali gre za pogodbe velikosti A4 ali plastične kartice, kot so vozniška dovoljenja.  

S funkcijami, kot je optično prepoznavanje znakov (OCR), ki skenirane dokumente pretvori v datoteke, ki jih je mogoče urejati, in s programsko opremo za odpravo sledov luknjača naši skenerji zagotavljajo, da vaše digitalne različice niso samo varnostne kopije, ampak so že pripravljene za arhiviranje v vaših sistemih, kar vam olajša delo. 

 

Niste prepričani, kateri dokumentni skener želite izbrati? Oglejte si našo celotno paleto