1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Mobilne in oblačne rešitve
Contact Us Icons

Kontaktirajte nas za informacije, kako lahko rešitve Brother pripomorejo k vašemu poslovanju

Naj vam pomagamo z rešitvijo ...

Najboljši način za tiskanje iz iOS-a je z Applovim vgrajenim gonilnikom AirPrint. Ker je že del operacijskega sistema, je brezplačen in vam ni treba namestiti nič novega.
Brotherjeva brezplačna aplikacija iPrint&Scan omogoča tiskanje iz in skeniranje v vašo naprave povsem enostavno iz naprave Apple in Android. Samodejno poišče združljive naprave Brother v vašem brezžičnem omrežjem, tako da lahko pošiljate tiskalna opravila  in nalaganje skenov v oblak enostavno z mobilnim telefonom. 
iPrint & Scan je Brotherjeva brezplačna aplikacija, ki omogoča tiskanje iz in skeniranje v iz vaših naprav v naprave Android. V primeru, da uporabljate predvsem naprave s sistemom Android 5.0 ali novejšo različico, se vam bo zdelo morda lažje in hitrejše uporabiti brezplačno aplikacijo Brother Print Service Plugin. 
Ja, z Google Cloud Print. Vsak spletni tiskalnik z računom Google lahko sprejme tiskalne posle iz katere koli naprave, ki uporabljajo za brskalnik Chrome ali operacijski sistem Android, in kjer koli.
Da. Web Connect vam omogoča povezati vaš Brotherjev skener ali večfunkcijsko napravo neposredno v vašo najljubšo storitev v oblaku drugega ponudnika. Datoteke se lahko naložijo takoj, brez uporabe računalnika. Deluje tudi v obratni smeri - lahko brskate po datotekah prek nadzorne plošče tiskalnika jih nato natisnete.
Woman and man in the office near the printer

Brother na vaši strani

Zavedamo se, da je vsako podjetje posebno, zato si pri Brotherju prizadevamo za razvoj vrhunskih mobilnih in oblačnih rešitev, ki pomagajo našim strankam delati tako, kakor najbolj ustreza njihovim potrebam. Brother ponuja:

  • Nagrajena tehnologija
  • Velika izbira rešitev
  • Stroškovno učinkovite rešitve

barvni fascikli poleg tiskalnika Brother

Rešitveni center

Oglejte si naše študije, bele knjige, videoposnetke z navodili in letake izdelkov.

Saznajte više