1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Rešitve po meri
  4. Oddaljena nadzorna plošča
Ženska sedi na kavču in uporablja prenosni računalnik, v ozadju ljudje na sestanku

Realni čas, oddaljeno upravljanje

Poslovne naprave podjetja Brother nudijo rešitev Oddaljena nadzorna plošča, ki vašemu IT-oddelku ali ponudniku IT-storitev omogoča odpravljanje težav s tiskalnimi napravami na daljavo. Nadzorna plošča tiskalne naprave se lahko upravlja z namiznega računalnika vašega IT-skrbnika.

Oddaljena nadzorna plošča deluje v realnem času in ponuja popoln interaktivni vmesnik za tiskalno napravo. IT-skrbnik lahko dostopa do vseh funkcionalnosti vašega tiskalnika, vključno z načinom vzdrževanja, da hitro diagnosticira in odpravi težave in omogoči spreminjanje nastavitev, kot da je na kraju samem.

Kako lahko Oddaljena nadzorna plošča koristi vašemu poslovanju?

Ikona ure

Prihranek časa

Hitro in enostavno odpravite morebitne težave z napravo, ne da bi morali čakati na prihod IT-skrbnika v pisarno.

Ikona rokovanja

Centralizirana podpora

Poenostavite svojo IT-podporo tako, da imate vse pod eno streho.

Ikona varnosti

Varno

Podatki z vaše tiskalne naprave se delijo prek varnega komunikacijskega kanala, ki zagotavlja šifriranje informacij.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQs)

Oddaljena nadzorna plošča omogoča časovno in stroškovno učinkovit način obravnavanja servisnih in diagnostičnih zahtev s pomočjo spletnega upravljanja.

Če niste prepričani glede kriterijev ali združljivosti, priporočamo, da se obrnete na Brotherjevega zastopnika ali prodajalca.

Če je Brother obstoječa ali najprimernejša možnost tiskanja, Oddaljena nadzorna plošča omogoča racionalizacijo diagnostike za zmanjšanje izpadov naprave. To rešitev lahko podjetja uporabljajo tudi za usposabljanja in demonstracije.

Oddaljena nadzorna plošča deluje samo z združljivimi napravami, ki so aktivirane s to funkcijo. Za aktiviranje storitev Brother potrebujete licenčni ključ, ki je na voljo za naslednje naprave: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT. 

Za poenostavitev uporabe Oddaljene nadzorne plošče je potrebna rešitev za dostop do oddaljenega namizja.

Da. Virtualna predstavitev LCD-zaslona na dotik je virtualno nadzorovana v spletnem brskalniku z oddaljene lokacije prek šifrirane komunikacije SSL, potem ko se uporabnik potrdi neposredno s fizične nadzorne plošče napravel.

Ko uporabnik sprejme Oddaljeno nadzorno ploščo, lahko IT -skrbnik dostopa do vseh funkcij LCD-zaslona na dotik in gumbov plošče, skupaj z načini vzdrževanja.

Brezplačen prenos orodja Brother Software License Management je najboljši način za aktiviranje funkcij vaših kupljenih rešitev. Če želite aktivirati storitev Oddaljena nadzorna plošča, pošljite napravi veljavno licenčno datoteko. Več informacij najdete tukaj.
Vas zanima Oddaljena nadzorna plošča in želite izvedeti več? Izpolnite spodnji obrazec in naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri morebitnih vprašanjih

Poglejte si Pogoje in določila.

Vaše informacije bomo obdelali v skladu z našim Obvestilom o zasebnosti