1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Rešitve po meri
  4. Prilagodljiv zaslon na dotik

Izkusite personalizirani zaslon na dotik

Za veliko podjetij je skeniranje dokumentov kot naporno potovanje. Veliko časa, porabljenega za ročno skeniranje posameznih strani, zmanjšuje produktivnost in povečuje tveganje, da se dokumenti založijo.

S Custom UI (Prilagojenim uporabniškim vmesnikom) Brother lahko nastavite zaslon na dotik po svojih potrebah.

  • Vizualna postavitev po meri
  • Dodajte svoje ozadje in ikone
  • Ustvarite prilagojen delovni proces, vključno s personaliziranimi lokacijami 'skeniranje v'

Kako lahko Custom UI (Prilagojeni uporabniški vmesnik) koristi vašemu poslovanju

Ikona 3 zobnikov

Brezhibna poslovna integracija

Prilagodite zaslon na dotik svojemu poslovanju. Optimizirajte postopke v delovnem procesu za večjo produktivnost z zmanjšanjem intervencij zaradi napak in enostavno uporabo na splošno. 

Ikona osebe

Prilagojeno vašemu načinu dela

Zmanjšajte potrebo po usposabljanju osebja in minimalizirajte priložnosti za napake s prilagojenim skeniranjem na dotik. Prav tako lahko sledite smernicam znamk vašega podjetja, tako da dodate logotip.

Ikona seznama s kljukico 'opravljeno'

Upoštevajte industrijske standarde

Prilagodite tiskalnike in skenerje svojim potrebam, najsi gre za omejevanje uporabniškega dostopa z odstranjevanjem določenih funkcij ali za skladnost z industrijskimi predpisi.

Integrirajte delovni proces in zadovoljite poslovne potrebe

Izobraževanje

Zaupne šolske dokumente je mogoče zaščititi z omejevanjem možnosti skeniranja. S prilagojenim skeniranjem na dotik v predhodno konfigurirane sisteme za študentske zapise lahko dokumente skenirate neposredno na želeno omrežno lokacijo. 

Pravo

Standardne ikone lahko zamenjate s pogosto uporabljenimi funkcijami za poenostavitev ponavljajočih se procesov. Profile lahko dodate za vsakega partnerja v podjetju z lokacijo skeniranja, vključno z e-pošto, omrežjem, USB-jem in oblakom. 

 

Zdravstvo

Potrdilo o identiteti pacienta je mogoče varno zajeti s skeniranjem na dotik, kar zadosti pravnim predpisom za ravnanje z zdravstvenimi zapisi. Zaupne informacije o pacientu lahko hitro in učinkovito skenirate v določene omrežne lokacije.  

Maloprodaja

Obrazce za prijavo strank za programe zvestobe lahko takoj dodate v podatkovno bazo glavne pisarne. Za skeniranje na dotik je potrebno minimalno usposabljanje osebja.  

Finance

Hipotekarne in posojilne aplikacije lahko shranite ter delite hitro in varno. Omrežne mape in e-poštna sporočila, v katera pogosto skenirate, lahko nastavite na skeniranje na dotik, kar zmanjšuje možnosti človeške napake.

Lokalna uprava

Obrazce za prijavo in zaupne informacije, ki potrebujejo odobritev, lahko izmenjujete hitro in varno. Lahko ustvarite profile za določene oddelke z določenimi lokacijami skeniranja, vključno z omrežnimi mapami, elektronsko pošto in USB.  

Kako lahko prilagodite zaslon na dotik

Medical_touchscreen

Oblikujte delovni proces po meri

Acme_zaslon na dotik

Personalizirani zaslon na dotik

Legal_touchscreen

Dodajte slike profila

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Custom UI (Prilagojeni uporabniški vmesnik) omogoča hitro in enostavno oblikovanje personaliziranih začetnih zaslonov podjetij za določene naprave Brother z barvnim zaslonom na dotik. Izoblikovana rešitev po meri se lahko samodejno uporabi za začetne zaslone več naprav Brother v omrežju.
Za začetek priporočamo, da se za nadaljnje informacije obrnete na regionalno predstavništvo Brother.
Custom UI bo deloval samo z napravami, ki so bile aktivirane s to posebno funkcijo. Podpirata ga brezžična namizna dokumentna skenerja ADS-2800W in ADS-3600W ter večfunkcijske naprave DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-6800DW, MFC-6900DW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L8690CDW in DCP-L8410CDW.  
Dodate lahko glavno sliko v ozadju in nove tipke začetnega zaslona ter tako poenostavite delovni proces za brezhibno poslovno integracijo. Lahko pa jih tudi odstranite, da bi izpolnili določene zakonske zahteve.
Barvo pisave in poimenovanje tipk na začetnem zaslonu. Dostopajte do različnih nastavitev in npr. skrijte funkcije bližnjice ali skrbniške nastavitve. Posamezne začetne zaslone je mogoče odstraniti ali dodati.
Slike v ozadju in tipke na začetnem zaslonu lahko dodate v formatu datotek.png, .jpg ali .bmp. Slike so samodejne velikosti in tako omogočajo enostavno nastavitev in konfiguracijo.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Brezplačen prenos orodja Brother Software License Management Tool je najboljši način za aktiviranje funkcij vaših kupljenih rešitev. Več informacij najdete tukaj.

Besedilo, ki ga vnesete tukaj, je prikazano neposredno pod imenom obrazca, na primer opis, navodila ali druge informacije.

Želite izvedeti več o programski opremi Prilagojenega uporabniškega vmesnika? Izpolnite zgornji obrazec in naši strokovnjaki vas bodo poklicali ter pomagali pri morebitnih vprašanjih.

Poglejte naše Pogoje in določila. Vaše informacije bodo obdelane v skladu z našim Obvestilom o zasebnosti.