1. Home Brother
 2. Brother za dom
 3. Organizacija doma
Tri škatle, mape, predal za arhiviranje in dve rastlini na policah

Naj bo organizacija vašega doma manj zapletena

Na izbiro vam ponujamo za uporabo enostavne tiskalnike papirnatih in laminiranih nalepk, ki vam bodo pomagale poenostaviti življenje doma.

 • Obsežen izbor barv in širin nalepke, ki jih lahko prilagodite slogu skoraj vsake blagovne znamke ali uporabite za barvno označevanje datotek in map
 • Poenostavite različne administrativne postopke enostavno določite vsebino datotek, škatel za shranjevanje in polic
 • Trpežnost in dolgotrajnost  naše laminirane nalepke so izdelane tako, da trajajo, zato ste lahko prepričani, da bodo opravljale svoje delo, dokler jih potrebujete
 • Prenosne naprave – majhne in enostavne za prenašanje ter enostavno povezljive
 • Tiskalniki nalepk, ki jih je mogoče povezati z računalnikom ali pametnim telefonom – s programsko opremo za urejanje nalepk in vnaprej oblikovanimi predlogami za vse domače aplikacije 
 • Garancija priložena vsem tiskalnikom nalepk za dodatno brezskrbnost

Raziščite rešitve za označevanje doma

Organizirajte svoj dom, en prostor za drugim

Urejen dom je srečen dom.

Vsakodnevna rutina

Olajša življenje vsak dan znova

Rumena majica z nalepko z imenom znotraj ovratnika

Nazaj v šolo

Naš prenosni tiskalnik nalepk z vgrajenim rezalnikom je odlično orodje, ki vam pomaga organizirati in pripraviti se na šolsko leto. Z različnimi pisavami, simboli in preprosto zasnovo ustvarite prilagojene nalepke za vse šolske potrebščine, da jih boste lažje prepoznali oziroma težje izgubili:

 • Uniforme in športna oprema
 • Zvezki, mape, svinčniki in kalkulatorji
 • Posode za hrano in steklenice za vodo

Brother PT-H107B vam omogoča izdelavo čitljivih razporedov ali grafikonov. Tiskajte nalepke v različnih barvah za kategorizacijo predmetov ali razlikovanje med razredi, zadolžitvami in opravili.

Z vsemi temi uporabnimi funkcijami je priprava za šolo mimogrede odkljukana.

Podrobnosti o prenosnem tiskalniku nalepk Brother

Aktivnosti na prostem in športna oprema

Pripravljeni za podvige na prostem

Dve nalepki z vodoodpornim napisom, potopljeni v vodo na črnem ozadju

Pripravljeni za vse razmere

Tiskalniki nalepk Brother P-touch in njihove trpežne nalepke so idealni za pripravo na izzive, ki jih prinaša narava. Ne glede na to, ali organizirate kampiranje ali športno opremo, označujete pohodniško pot ali nujne potrebščine za preživetje, se nalepke P-touch prilagodijo vašim potrebam.

Za kampiranje, šolske izlete in športno opremo: Nalepke P-touch so kot nalašč za označevanje vseh vrst športne opreme, kot tudi bistvene opreme za kampiranje, kot so šotori in spalne vreče, tako da bo postavitev oziroma pakiranje hitro in enostavno.

Za pohodništvo: Uporabite nalepke P-touch, da organizirate komplete za prvo pomoč in zaloge hrane ter označite steklenice za vodo, da se izognete zmedi. Nalepke so na voljo v barvah z visoko vidljivostjo, ki so kot nalašč za izredne razmere in preživetje.

Prenosni tiskalniki nalepk P-touch vam omogočajo tiskanje nalepk na poti, tako da ste pripravljeni na vsako pustolovščino. Če se soočate z ekstremnimi temperaturami, vlago ali grobim ravnanjem, se lahko zanesete na trpežne in obstojne nalepke Brother P-touch.

Raziščite naše tiskalnike nalepk P-touch Raziščite naše paleto obstojnih nalepk TZe P-touch

Raziščite Brother za dom