1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Delovno mesto Brother

To je delovno mesto Brother

Rešitve tiskanja Brother so prilagojene vašemu poslovanju v vseh delovnih okoljih.

Izbirajte med številnimi napravami in storitvami, ki lahko zadovoljijo vaše potrebe ter varno in učinkovito podprejo vsako delovno mesto. Naše rešitve tiskanja so razširljive, podprte z napravami z inovativno tehnologija in edinstveno podporo za stranke.

Kontaktirajte strokovnjaka

Preoblikujte svoje poslovanje

Podprite svoje ekipe z varnimi delovnimi rešitvami, ne glede na to, kje se nahajajo.
Z napravami, ki so zasnovane tako, da so trajnostne in stroškovno učinkovite, hkrati pa sledijo zahtevnim delovnim mestom.

Bela ključavnica na modrem ščitu

Varnost

 

2 kupa modrih kovancev

Stroškovna učinkovitost

 

Tri modre puščice, ki tvorijo simbol recikliranja

Trajnost

 

Tiskalnik na omari v mehurčku in ikona hekerja v zraku

Varnost

Zaščitite svoje poslovanje.

Povezana tehnologija današnjih porazdeljenih delovnih okolij ustvarja različne stopnje tveganja za vsa podjetja. Naše naprave, storitve in rešitve za tiskanje in skeniranje zagotavljajo napredno zaščito omrežij, naprav in dokumentov, ki so zasnovane za varovanje zaupnosti in blokiranje infiltratorjev. Naše varnostne rešitve za tiskanje in skeniranje vključujejo:

  • Varnost omrežja
  • Varnost naprave
  • Varnost dokumentov

Kontaktirajte strokovnjaka Izvedite več o naših varnostnih rešitvah

Dva moška in tri ženske sedijo za mizo, prenosnik, rastline, dokumenti

Stroškovna učinkovitost

Izboljšajte produktivnost in nadzorujte svoje stroške.

Glede na vse večjo operativno kompleksnost vam lahko pomagamo optimizirati celotno tiskalno infrastrukturo z zagotavljanjem preglednosti, varnosti in nadzora nad stroški po meri.

Rešitve Brother vključujejo:

  • Storitve upravljanja tiskanja (MPS) – izboljšanje vaše izkušnje tiskanja s samodejnim naročanjem in dostavo črnila ali tonerja, spremljanjem tiskalnih navad in poročanjem. Skupaj s prilagodljivimi možnostmi plačevanja in nižjimi tekočimi stroški. MPS vam daje nadzor. Omogoča ustvarjanje optimiziranega in enostavno razširljivega okolja za tiskanje.
  • Optimizirana tiskalna flota – zagotavljanje prave naprave na pravem mestu prave tiskalnike, za čim večjo učinkovitost in uporabnost. Naš prilagojen pristop zagotavlja optimalno rešitev za vaše poslovne potrebe, pri čemer se izognete čezmerni naložbi v naprave ali nepotrebnim funkcijam in funkcionalnostim.

Kontaktirajte strokovnjaka Izvedite več o donosnosti

Trije tonerji v obliki simbola recikliranja z ozadjem dreves

Trajnost

Ponovna uporaba materialov, brez odpadkov.

Podjetja po vsem svetu so pozvana k bolj trajnostnemu poslovanju. Ponujamo vam tiskalno floto, ki je lahko del rešitve. Zmanjševanje vpliva na planet je temeljni del našega delovanja, od razvoja učinkovitih in trajnih izdelkov do etičnega recikliranja in ponovne uporabe 100 % naših tonerjev – brez odpadkov na odlagališčih. Skupaj s partnerji in strankami nadaljujemo pot v bolj trajnostno in ogljično nevtralno prihodnost.

Naše trajnostne rešitve vključujejo:

  • Trajnostno tehnologijo tiskanja
  • Vzdrževanje in popravila
  • Ekološki način delovanja

Kontaktirajte strokovnjaka Izvedite več o trajnosti