1. Home Brother
  2. Tiskalniki in večfunkcijske naprave

Poiščite ustrezen tiskalnik ali večfunkcijsko napravo v naši paleti

Moški v kuhinji s tiskalnikom Brother v ozadju

Na kaj moram paziti pri nakupu naprave?

Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, za kaj jo boste uporabljali. Glede na to, obstaja več funkcij, na katere morate biti pozorni, da bi izbrali pravo.

Pomembne funkcije, ki jih morate upoštevati pri nakupu:

  • Tehnologija tiskanja – potrebujete lasersko ali brizgalno napravo?
  • Ločljivost tiskanja – potrebujete visokokakovostne izpise?
  • Hitrost tiskanja – kako hitro morate tiskati?
  • Omrežje in povezava – potrebujete žično ali brezžično povezavo?
  • Število pladnjev za papir – tiskate velike količine?
  • Dodatne funkcije naprave – želite kopirati ali skenirati dokumente? 

Tri osebe v pisarni s tiskalnikom Brother v ozadju

Katera naprava je prava zame?

Želite kupiti napravo, vendar niste prepričani, ali potrebujete lasersko ali brizgalno? Naj vam razložimo ključne razlike med obema:

Laserske naprave so zasnovane za izpis visokokakovostnih besedilnih dokumentov. Tehnologija laserskega tiskanja omogoča tudi hitro tiskanje velikih količin izpisov.

Laserski naprave delujejo s tonerji, ki trajajo dlje kot kartuše, zato so priljubljena izbira za nizke stroške tiskanja na stran in dolgotrajno zmogljivost tiskanja.

Brizgalne naprave so bolj primerne za tiskanje visokokakovostnih barvnih slik. Te naprave zagotavljajo odlično kakovost fotografij in omogočajo tiskanje brez robov, zato so idealne za tiskanje velikih grafik. Brizgalne naprave imajo manjšo porabo energije kot laserske in so priljubljene tudi kot alternativa z nižjimi stroški delovanja.

Hitri pregled vseh naprav

Ženska stoji poleg večfunkcijske naprave Brother in drži dokument

Tiskalnik ali večfunkcijska naprava?

Izbirate lahko tudi med samostojnim tiskalnikom in večfunkcijsko napravo, ki ponuja nekatere dodatne funkcije.

Samostojni tiskalniki so manjše velikosti in posledično prostorsko varčni ter idealna izbira, če potrebujete samo tiskanje dokumentov.

Večfunkcijske naprave pa zagotavljajo praktično združevanje več funkcij. Naprava 3-v-1 omogoča tiskanje, skeniranje in kopiranje z ene naprave, naprava 4-v-1 pa ponuja tudi dodatno funkcionalnost faksiranja dokumentov.

Združevanje funkcij več naprav v eno samo ni samo praktično, ampak tudi sprosti dragocen prostor v vaši pisarni ali domu.

Brother ponuja tiskalnike in večfunkcijske naprave z lasersko in brizgalno tehnologijo ter številne možnosti povezovanja, tako da lahko tiskate na kraju samem ali brezžično od koder koli.

Tiskalniki in večfunkcijske naprave Brother, postavljene na vijoličnem ozadju

Potrebujete pomoč pri iskanju ustrezne naprave?

Poiščite popolno napravo za svoj dom ali majhno pisarno v paleti brizgalnih in laserskih namiznih modelov Brother. Naš letak vam bo pomagal izbrati najprimernejši napravo glede na vaše izbire.

Prenesite letak

To je odvisno od tega, za kaj ga boste uporabljali. Za preproste naloge, kot je tiskanje domače naloge ali vstopnice, je brizgalna naprava idealna izbira. Brizgalno tehnologijo priporočamo tudi, če želite tiskati visokokakovostne slike ali fotografije.

Pri skeniranju ali kopiranju dokumentov boste morda želeli razmisliti o brizgalni večfunkcijski napravi s funkcionalnostjo skenerja in kopirnega stroja.

Če želite tiskati zelo velike količine ali z veliko hitrostjo, razmislite o laserski napravi.

Pri Brotherju boste našli široko paleto naprav za uporabo doma.

Za dom

V pisarnah se obseg tiskanja razlikuje glede na število uporabnikov. Laserske večfunkcijske naprave z možnostjo skeniranja, kopiranja in obojestranskega tiskanja so lahko še posebej ustrezne na delovnih mestih s potrebo po velikih količinah izpisa.

Za manjše pisarne ali pisarne z manjšimi količinami tiskanja so brizgalne naprave idealna izbira.

Pri Brotherju boste našli široko paleto naprav za uporabo v pisarni.

Za poslovanje

Morda boste natisnili le nekaj strani na dan. V takem primeru priporočamo brizgalno naprava, saj je idealna za črno-belo tiskanje manjših količin.

Oglejte si brizgalne naprave

V pisarni, v nekaterih primerih pa tudi doma, so dnevi, ko tiskate velike količine.

Za velike količine tiskanja priporočamo lasersko napravo. Pri Brotherju boste našli naprave za vsak proračun.

Oglejte si paleto laserskih naprav

Z brezžičnim tiskalnikom lahko vzpostavite povezavo prek naprav, kot so prenosni računalniki, pametni telefoni ali tablice, ne da bi potrebovali žično povezovanje. Tako lahko dokumente pošiljate v tiskanje s katere koli naprave, povezane s tiskalnikom, kjer koli ste.

Oglejte si brezžične naprave

Iščete ustrezen potrošni material za svoj tiskalnik?