1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Rešitve po meri
  4. Naroči potrošni material
Zaslon na dotik s tremi ikonam na večfunkcijski napravi Brother

Enostavno naročite potrošni material

Naročanje nadomestnega potrošnega materiala za vašo napravo je mogoče hitro in učinkovito opraviti s storitvijo Naroči potrošni material.

Naroči potrošni material je storitev podjetja Brother, ki vam omogoča, da naročite zaloge, ko jih potrebujete. Na začetnem zaslonu naprave preprosto pritisnete ikono 'Storitve' in izberete 'Naroči potrošni material'.

Kako lahko storitev Naroči potrošni material koristi vašemu poslovanju?

Ikona ure

Večja učinkovitost

Naročite potrošni material šele, ko vam ga začne zmanjkovati.

Ikona treh sivih škatel

Prihranek prostora

Ni potrebe po prostoru za shranjevanje.

Ikona rokovanja

Centralizirana podpora

Poenostavite IT-podporo tako, da imate vse pod eno streho.

Do naročila potrošnega materiala v 3 enostavnih korakih

Zaslon na dotik na večfunkcijski napravi Brother s tremi ikonam

1. Izberite "Naroči potrošni material"

Številka na zaslonu na dotik na večfunkcijski napravi Brother

2. Vnesite količino

Zaslon na dotik na večfunkcijski napravi Brother s sporočilom Dokončano

2. Zahteva je samodejno poslana vašemu ponudniku storitev

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQs)

Storitev Naroči potrošni material zagotavlja časovno in stroškovno učinkovit način dobave originalnega potrošnega materiala Brother, ki vam ga priskrbijo sistemski skrbniki ali servisni partnerji. Naročila se izvedejo neposredno iz menija povezane naprave Brother in se po e-pošti pošljejo skrbniku sistema ali izbranemu servisnemu partnerju.

Če niste prepričani glede kriterijev ali združljivosti, priporočamo, da se obrnete na Brotherjevega zastopnika ali prodajalca.

Storitev »Naroči potrošni material« podjetjem omogoča racionalizacijo nabave originalnega potrošnega materiala Brother in izpolnjuje vaše potrebe, kadar storitev upravljanja tiskanja (MPS) ni primerna rešitev.

Naroči potrošni material deluje samo z združljivimi napravami, ki so aktivirane s to funkcijo. Za aktiviranje storitev Brother potrebujete licenčni ključ, ki je na voljo za naslednje naprave: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT.

Dodatna strojna oprema ni potrebna. Ko so informacije o prodajalcu vnaprej programirane v napravo, se vzpostavi postopek naročanja.

Da. Zaščitno PIN-kodo lahko nastavite tako, da preprečite zlonamerno uporabo. Zahteve, posredovane skrbniku sistema ali servisnemu partnerju po e-pošti, so poslane varno z uporabo SSL-ja ali TLS-ja.

Ikona »Naroči potrošni material« je dodana meniju Storitve na domačem zaslonu večfunkcijske naprave. Količino zalog lahko določite na nadzorni plošči.

Brezplačen prenos orodja Brother Software License Management je najboljši način za aktiviranje funkcij vaših kupljenih rešitev. Če želite aktivirati storitev Naroči potrošni material, pošljite napravi veljavno licenčno datoteko. Več informacij najdete tukaj.

Poglejte si naše Pogoje in določila.

Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim Obvestilom o zasebnosti.