1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Varnost tiskanja

To je varnost, ki jo zagotavlja Brother

Povezana tehnologija današnjih delovnih okolij ustvarja različne stopnje tveganja za vsa podjetja. Strojna oprema, storitve in rešitve, ki jih ponuja delovno okolje Brother, ponujajo troslojno varnost za vaše omrežje, naprave in dokumente, tako da ščitijo zaupnost in blokirajo infiltrate.
Kontaktirajte strokovnjaka

Varnost poslovnega tiskanja

Varnost tiskanja je za današnje poslovanje zelo pomembna Agencija za vpogled v globalni trg in raziskave Quocirca je na našem najnovejšem industrijskem dogodku razkrila, da:

Vir: Quocirca Print Security Landscape - Quocirca je izvedla študijo med 531 IT-odločevalci v ZDA, Združenem kraljestvu, Franciji in Nemčiji 2022.
Glava z možgani v modri barvi

61 % vodij IT-oddelkov pravi, da je vedno težje slediti izzivom in zahtevam glede varnosti tiskanja.

Opozorilni trikotnik s klicajem v modri barvi

68 % podjetij poroča o eni ali več izgubah podatkov, poveza68%nih s tiskanjem, v zadnjem letu, kar je privedlo do povprečno 631.915 £ stroškov zaradi uhajanja podatkov.

Ikona hiše z osebo v modri barvi

67 % IT-odločevalcev je zaskrbljenih glede varnostnega tveganja tiskanja doma.

Varno kot standard

Pri Brotherju postavljamo varnost tiskanja na prvo mesto, saj uporabljamo troslojno zaščito varnosti na ravni omrežja, naprave in dokumentov z vrsto robustnih funkcij, kar pomeni, da podatke vidijo samo tisti, katerim so namenjeni.

Tiskalnik v oblaku, ikona hekerja v oblaku

Samodejno zaznavanje vdora

Številne profesionalne naprave Brother so opremljene z najsodobnejšo programsko opremo za stalno spremljanje in zaščito pred nevarnostjo vdora.

Tiskalnik z dokumentom, obdan z oblačkom

Preverjanje pristnosti in avtorizacija

Če želite zagotoviti, da dokumenti ne bodo prišli v napačne roke, imate na voljo tiskanje, zaščiteno s PIN-kodo in ID-kartico, ter zaklepanje funkcij naprave, ki posamezne zmogljivosti omejuje na določene uporabnike.

Tiskalnik z barvnimi kockami črnila

Varni komunikacijski protokoli

Povežite se in delite dokumente z zaupanjem, zahvaljujoč šifriranju od konca do konca in nadzoru dostopa na podlagi komunikacijskih vrat.

Želite naprednejše varnostne funkcije tiskanja?

Ponujamo tudi številne napredne varnostne možnosti, ki pomagajo zaščititi vaše poslovanje in povečati varnost tiskanja.

Moški stoji poleg tiskalnika na omari, pisarna, mize, rastline

Secure Print+

Enostaven in učinkovit sistem za varno tiskanje zaupnih dokumentov brez namestitve dodatne programske opreme. Tiskalna opravila pošljite v določeno napravo, dokument pa bo natisnjen šele po preverjanju pristnosti na napravi prek veljavne kode PIN ali kartice NFC (komunikacija po bližnjem polju).

Preberite o Secure Print+
Ženska stoji poleg dveh samostoječih tiskalnikov, moški in ženska sedita na stolih

Secure Print Advanced (Napredno varno tiskanje)

Preprosta in varna rešitev za tiskanje s priklicem, ki omogoča tiskanje iz katere koli naprave v omrežju. Dokumenti se natisnejo šele po preverjanju pristnosti na kateri koli napravi v omrežju prek PIN-a ali kartice NFC (komunikacija po bližnjem polju). Priročen in enostaven za uporabo, ščiti dokumente in preprečuje čakalne vrste za tiskanje.

Preberite o Secure Print Advanced
Vrsta samostoječih tiskalnikov z ikonami oblaka, ključa, zobnikov, ključavnice

Brezhibna integracija

Olajšate poslovanje z združljivimi programskimi rešitvami.

Izbrati Brother pomeni izbrati partnerstva in strokovnost, ki so se združili, da bi zagotovili, da bo tiskanje brezhiben in izjemno učinkovit del vašega poslovanja. Naše prilagodljive in razširljive programske rešitve prinašajo najboljše iz sveta tiskanja. Vključujejo:

 
  • Kofax ControlSuite
  • PaperCut
  • Everyone Print

Preberite več o Brotherjevih programskih partnerjih

Vas zanimajo naše varne poslovne naprave?