1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Rešitve po meri
  4. Skeniranje črtnih kod
Moški z očali sedi za mizo in skenira dokument z Barcode Utility

Enostavna uporaba črtnih kod

Skeniranje številnih dokumentov naenkrat, njihovo shranjevanje in nato preimenovanje je pogosto zamudno in odvečno.
 
Brotherjeva programska oprema za branje črtnih kod Barcode Utility omogoča hitrejše skeniranje in obdelovanje dokumentov s črtno kodo, kar prinaša manj napak. 
 
Program za prepoznavanje črtnih kod slednje analizira in samodejno obdeluje dokument na strežniku. Z uporabo te napredne tehnologije se dokumenti shranjujejo na želeno lokacijo: ločevanje serij dokumentov je samodejno, posamezne datoteke pa so shranjene v želeno mapo v vašem omrežju. Vse to lahko storite neposredno z vašega skenerja z nadgradnjo programske opreme. Ker računalnika ne potrebujete, je proces upravljanja dokumentov hitrejši in natančnejši.  

Izboljšajte skupno rabo in arhiviranje dokumentov

Ikona modre ure

Prihranite čas

Racionalizirajte proces poteka dela z uporabo skeniranih dokumentov, ki vsebujejo črtne kode.
Barcode Utility zbira posamezne strani v dokumente in jih preimenuje na podlagi informacij iz črtne kode. Ti se nato samodejno shranijo kot nove datoteke v želeni mapi. 

Ikona modre ključavnice

Varneje

Pogosta posledica skeniranja dokumentov za skupno rabo in ročnega premikanja datotek je izguba le-teh ali shranjevanje na napačno mesto. Brotherjeva storitev Barcode Utility omogoča jasno strukturiran potek dela, tako da vzame podatke iz črtne kode in shrani datoteke na določeno lokacijo.

Ikona modri klicaj

Zmanjšajte število napak

Ko vnašamo podatke, hitro pride do napak. Z avtomatizacijo postopka in uporabo podatkov s črtne kode na dokumentih lahko digitalne kopije shranjujete pod pravim imenom in na ustrezni lokaciji, zato jih boste zlahka našli.

Pogosta vprašanja (FAQ) o Barcode Utility

Ko je Barcode Utility konfiguriran, deluje kot storitev v ozadju, ki vam omogoča, da racionalizirate delovni proces z uporabo skeniranih dokumentov, ki vsebujejo črtne kode. Omogoča vam samodejno:
1. zbiranje posameznih strani v datoteke dokumentov na podlagi črtne kode ali števila strani;
2. preimenovanje razdeljenih datotek dokumentov na podlagi črtne kode na straneh;
3. preusmeritev razdeljenih datotek na ustrezni cilj na podlagi črtne kode na straneh.
Barcode Utility lahko zazna do 13 najpogosteje uporabljenih 1D- in 2D-simbologij črtnih kod (CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR KODEK, DATAMATRIX, PDF417).
Dokumente lahko skenirate v PDF in jih shranite kot PDF, PDF/ A-1b ali TIFF.

Barcode Utility zahteva različice skenerjev ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N ali ADS-3600W, ki podpirajo rešitve po meri.

Standardne različice strojne opreme ne podpirajo te funkcije. 

Vroče mape so spremljane mape, povezane z določenimi načini obdelave opravil, ki določajo niz usmerjevalnih funkcij in nastavitve datotek, registriranih kot profil opravila. Preprosto skeniranje ali vstavljanje datoteke z dokumenti v vročo mapo bo omogočilo zagon povezanih profilov opravil in samodejno shranjevanje dokumentov na ustrezni lokaciji.
Ko je vroča mapa (ciljna mapa) nameščena, je treba izbrati enega izmed treh načinov obdelave opravil. 
1. Uporabite vse omogočene profile opravil: vsi registrirani profili opravil, povezani z vročo mapo, bodo pripravljeni za vse datoteke v vroči mapi.
2. Uporabite omogočene profile opravil, filtrirane po imenu datoteke: profili opravil, povezani z imenom vhodne datoteke v vroči mapi, bodo uporabljeni za vhodno datoteko.
3. Uporabite profile opravil, filtrirane z metapodatki: profili, uporabljeni v vhodni datoteki, bodo filtrirani z metapodatki, opisanimi v datoteki XML.
Profili poslov vsebujejo informacije za ločevanje dokumentov, lastnosti izhodne datoteke in izhodni cilj. Učinkovita interakcija med temi funkcijami je potrebna za konfiguriranje nalog poteka dela.
Izhodni datoteki ali cilju lahko dodelite uporabniško ime in pravila za makroimena. S kombiniranjem statične poti z različnimi pravili za makropoimenovanje lahko ustvarite podmape kot statično pot za cilj datoteke.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Brezplačen prenos orodja Brother Software License Management Tool je najboljši način za aktiviranje funkcij vaših kupljenih rešitev. Več informacij najdete tukaj
Želite izvedeti več o naši programski opremi Barcode Utility? Izpolnite obrazec in eden izmed naših strokovnjakov vas bo kontaktiral.
 Poglejte naše Pogoje in določila. Vaše informacije bodo obdelane v skladu z našim Obvestilom o zasebnosti.