1. Home Brother
  2. O podjetju Brother
  3. Okolje in trajnost
  4. Trajnost in družbena odgovornost podjetij (DOP)

Naša zavezanost ciljem trajnostnega razvoja ZN 

 

Kaj so cilji trajnostnega razvoja (CTR)

Leta 2015 je vseh 193 držav članic Združenih narodov sprejelo 17 ciljev trajnostnega razvoja z namenom, da bi svet postal „bolj uspešen, vključujoč, trajnosten in odporen.“ Ti cilji se osredotočajo na številna področja, od revščine do krožnega gospodarstva.

Brother se osredotoča na 9 od teh ciljev, ki so najpomembnejši za naše poslovanje in zagotavljajo, da prispevamo k bolj trajnostni družbi.

Oglejte si naš videoposnetek in odkrijte, kako bo Brother dosegel te cilje trajnostnega razvoja.

Želite reciklirati izdelek Brother?

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother in krožno gospodarstvo

Z uporabo izdelkov Brother lahko pomagate zaščititi naš planet. To je zato, ker si v skupini Brother prizadevamo za krožno gospodarstvo - svoje izdelke vzdržujemo, popravljamo in končno recikliramo, namesto da bi jih preprosto zamenjali. Brother si s krožnim gospodarstvom prizadeva ustvariti izdelke, namenjene dolgotrajni uporabi, ki vam lahko pomagajo na poti do trajnosti. Od recikliranja tonerja do popravila naprav – močno si prizadevamo zmanjšati naš vpliv na okolje. 


Več o krožnem gospodarstvu

Global-responsibility

Globalna družbena odgovornost podjetij (DOP)

Tako kot znotraj Evrope si prizadevamo, da bo Brother trajnosten tudi na svetovni ravni, vključno z našo dobavno verigo. Kot del tega se je Brother zavezal globalnemu dogovoru ZN in bil neodvisno ocenjen s strani EcoVadisa.

Odkrijte DOP