1. Home Brother
  2. O podjetju Brother
  3. Okolje in trajnost
  4. Brother in krožno gospodarstvo

 

Kaj je krožno gospodarstvo?

Krožno gospodarstvo se odmika od modela 'vzemi-naredi-odvrzi' in preučuje, kako zmanjšati odpadke z zmanjšano uporabo virov, podaljšano življenjsko dobo, ponovno uporabo, ponovno proizvodnjo in recikliranjem. 

Želimo olajšati izbiro trajnostne možnosti, zato smo na misiji izdelovati izdelke za dolgotrajno uporabo, zmanjšati porabo energije, ponovno uporabiti in popraviti, ko je to mogoče, ter reciklirati, kjer to mogoče. Tu je nekaj stvari, ki jih izvajamo, da bi dosegli krožno gospodarstvo v Brotherju. 

Brother colleagues in a factory with products

Reciklirajte brezplačno z Brotherjem

Tudi vi lahko prispevate h krožnemu gospodarstvu tako, da nam vrnete rabljene kartuše in tonerje, mi pa jih bomo brezplačno reciklirali. Z vašo pomočjo lahko še naprej zmanjšujemo svoj vpliv na okolje. Reciklirajte še danes. 

Reciklirajte brezplačno
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Originalni potrošni material Brother 

Tiskalniki Brother so zasnovani za delo z našim originalnim potrošnim materialom, da tako zmanjšujejo količino odpadkov in njihov vpliv na okolje. Uporaba originalnega potrošnega materiala zmanjša porabo energije in tiskalniku zagotavlja rezultate vrhunske kakovosti.

 

Naročite originalen potrošni material
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Družbena odgovornost podjetij (DOP)

Na svetovni ravni se je Brother zavezal, da bo dosegel številne cilje trajnostnega razvoja Združenih narodov. Menimo, da smo tudi mi dolžni prispevati k okolju in trajnosti.

Raziščite našo DOP
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Izdelek in skladnost

Brother izpolnjuje vse zakonske zahteve in zagotavlja, da so vsi izdelki narejeni za dolgotrajno uporabo in da nudijo visokokakovostne rezultate.

 

Izvedite več
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Vrednote in filozofija

Brother si prizadeva za odgovorno, etično in trajnostno poslovanje, kar odražajo naša politika, kodeksi ravnanja in Globalna listina skupine Brother.

Izvedite več