Originalna kartuša Brother LC3237BK - črna

Črna kartuša Brother LC3237BK – posamično pakiranje. Natisne do 3.000 strani.

Natisne do 3.000 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC3237BK_main

Popolna kompatibilnost z vašo napravo Brother

Dizajn kartuše omogoča pregled nad količino črnila

Glavne funkcije

  • Natisne do 3.000 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar
  • Popolna kompatibilnost z vašo napravo Brother
  • Dizajn kartuše omogoča pregled nad količino črnila

Opis

Iščete kartušo, ki ponuja tiskanje brez napora? Črna kartuša Brother LC3237BK prinaša gladke, vrhunske izpise od prve do zadnje strani. Velika vrednost za vaš denar, saj naša črnila zagotavljajo, da bo vaša naprava ostala v najboljšem možnem stanju.

Več informacij o izdelku

Na voljo tudi druge barve

Črna kartuša LC3237BK je zasnovana za brezhibno delo z napravo Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vaši napravi - je res vredno tveganja?

Z originalno kartušo LC3237BK si boste zagotovili, da bo vaša naprava še naprej delovala po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Kreativni centar

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh