Originalna kartuša velike kapacitete Brother LC3239XLY – rumena

Rumena kartuša velike kapacitete Brother LC3239XLY – posamično pakiranje. Natisne do 5.000 strani.

Z originalno rumeno kartušo Brother LC3239XLY velike kapacitete lahko uživate v izjemni grafiki ob vsakem izpisu. Kartuše in naprave Brother so zasnovane za doseganje najboljših rezultatov živahnih barv. Kartuše so enostavne za vstavljanje in prinašajo obstojne dokumente, ki se ne bodo razmazali ali zbledeli.

Glavne funkcije

  • Natisne do 5.000 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar
  • Popolna kompatibilnost z vašo napravo Brother
  • Dizajn kartuše omogoča pregled nad količino črnila

Pregled

Na voljo tudi v drugih barvah

Rumena kartuša LC3239XLY je zasnovana za brezhibno delo z napravo Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vaši napravi - je res vredno tveganja?

Z originalno kartušo LC3239XLY si boste zagotovili, da bo vaša naprava še naprej delovala po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Kompatibilno s/z

Kompatibilno s/z

Kreativni centar

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!