Originalen Brother TN-6600 veliki toner – črn

Brother TN-6600 črn toner. Natisne do 6.000 strani A4.

Ker je to standardna barva večine izpisov, boste morali pogosteje zamenjati črni toner. Ta originalni veliki toner Brother TN-6600 lahko natisne do 6.000 strani A4. Odlični rezultati od prve do zadnje strani vašega tiskanja.

Glavne funkcije

  • Natisne do 6.000 strani A4 v skladu z ISO/IEC19752
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Z uporabo tonerja TN-6600 bo tiskalnik Brother še naprej dajal pričakovano izjemne rezultate. Gre za velik toner, zasnovan, da traja dlje kot standardni, a je enako kakovosten.

Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalen toner TN-6600 zagotavlja, da bo vaša naprava še naprej delovala hitro in učinkovito.

Ne pozabite, da je uporaba tonerjev Brother edini način, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Naročite Brotherjev črn toner TN-6600 in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar.

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.