1. Home Brother
 2. Poslovne rešitve
 3. Maloprodaja
 4. Obstojno označevanje in nalepke za inventar
Durable Brother P-touch TZe labels on POS point-of-sale equipment in retail store

Označite s pomembnimi informacijami tam, kjer je to potrebno

Maloprodaja tako v prodajnih kot v zalednih prostorih potrebuje dobro vidne oznake inventarja in nalepke za splošno upravljanje. Obstojne laminirane TZe-nalepke Brother pripomorejo k temu, saj omogočajo prikaz pomembnih informacij tam, kjer je to potrebno.

Prednosti za maloprodajo

Prozoren laminiran zgornji sloj ščiti besedilo pred kemikalijami, vlago, močnim drgnjenjem, sončno svetlobo in ekstremnimi pogoji. Da bi lahko zagotovili obstojnost laminiranih nalepk Brother P-touch, jih je neodvisen laboratorij "preizkusil do skrajnosti".

Tehnologija termičnega prenosa uporablja črnilni trak za razločen, visokokakovosten izpis. Tiskalniki P-touch izdelujejo obstojne nalepke z ločljivostjo tiskanja do 360 x 720 dpi.

Linearne in dvodimenzionalne črtne kode, kot so na primer QR-kode, lahko dodate nalepkam za povečanje učinkovitosti in zmanjšanje števila napak, ki jih prinaša ročno vnašanje inventarnih številk in drugih informacij.

Izboljšajte identifikacijo nalepk z dodajanjem ustrezne grafične slike, na primer logotipa ali simbola. Podprti so priljubljeni formati datotek, kot so .jpg, .png in .bmp.

Brotherjeve kasete s TZe-trakovi nudijo nalepke številnih barv in širin do 36 mm. Na voljo so tudi nalepke kovinskega videza, nalepke z močnim lepilom, fluorescenčne nalepke in zaščitne nalepke pred nedovoljeno uporabo, ki skupaj izpolnjujejo skoraj vse potrebe glede označevanja.

Programska oprema P-touch Editor za Windows in Mac je vključena kot brezplačen prenos in omogoča profesionalno oblikovanje nalepk po meri

Shop opening hours sign made up of multiple Brother TZe durable black on transparent labels

Izdelajte obstojne oznake, odporne proti sončni svetlobi, kemikalijam, vlagi in močnemu drgnjenju

Jasno označevanje je bistveno tako za stranke kot za osebje in z uporabo tiskalnika nalepk Brother PT-P900 kot dela procesa upravljanja inventarja lahko ustvarite obstojne nalepke za rabo v zaprtih prostorih ali na prostem.

Obstojnost TZe-trakov (PDF, 2,6 MB)

Blue on white waterproof P-touch TZe labels near sink to remind staff to wash their hands

Opozorilne in varnostne oznake

V prodajnih in zalednih prostorih ter skladiščih je veliko površin, ki zahtevajo pomembne oznake. Nalepke po meri najrazličnejših barvnih kombinacij so enostavne za izdelavo, kupcem in osebju pa so tako hitro na voljo vse pomembne informacije.

Barcode scanner with blue on white durable asset label printed on a Brother P-touch TZe laminated label

Spremljajte opremo in preostali inventar

Številne trgovske verige imajo ogromno število osnovnega ali mobilnega inventarja, razporejenega po več mestih in lokacijah. Spremljajte ga s tiskanjem obstojnih laminiranih nalepk, ki vsebujejo inventarne številke in druge pomembne informacije, s tiskalnikom nalepk serije Brother P-touch P900.

Laminirane TZe-nalepke Brother so zasnovane tako, da trajajo več let - tudi v ekstremnih pogojih.

Brother black on premium glitter gold tape attached to clip-on badge to identify store manager

ID-priponke za osebje

Poskrbite, da bo vaše osebje videti profesionalno, prezentno in da ga bo vedno mogoče prepoznati tako, da natisnete ime posameznika na laminirano TZe-nalepko Brother, ki se pritrdi na priponko.

Zaradi velike lepilne moči in obstojnosti bo nalepka dolgo časa ostala pritrjena in videti kot nova.

Nalepko Brother P-touch lahko odstranite kljub njeni izjemni lepilni moči. V večini primerov ne pušča ostankov lepila za seboj, kar omogoča ponovno uporabo priponke.

Brother premium glitter black on gold label attached on shelf edge showing price of shoes

Vrhunske obstojne nalepke za robove polic

Laminirane TZe-nalepke Brother ponujajo popolno rešitev za potrebe po obstojnem označevanju, zato so primerne tako za butične trgovine, ki potrebujejo visokokakovostne, elegantne nalepke za robove polic, kot za skladišča prodajaln, ki zahtevajo nalepke z dolgo življenjsko dobo, odporne proti sončni svetlobi, udarcem, močnemu drgnjenju, vlagi in kemikalijam.

Izdelajte nalepke na tiskalniku serije Brother PT-P900, namenjene tiskanju nalepk do širine 36 mm. TZe-nalepke Brother, ki so na voljo v različnih barvah, materialih in velikostih, imajo prozorno laminirano plast, ki ščiti besedilo, črtne kode in slike.

Brother PT-P900 series durable label printer

Serija namiznih tiskalnikov nalepk PT-P900

Namizni tiskalniki nalepk serije Brother P-touch PT-P900 so idealna izbira za maloprodajo, kjer so potrebne obstojne nalepke.

   obstojne nalepke po meri do širine 36 mm

   velika hitrost in visoka ločljivost tiskanja

   dodajanje črtnih kod, logotipov in različnih simbolov

   povezava do podatkov, ki jih vsebuje Excelova preglednica, za hitro tiskanje več nalepk na enem dolgem traku

   vključena programska oprema za oblikovanje nalepk P-touch Editor

Oglejte si serijo PT-P900

Brother PT-P900 series durable label printer

Serija PT-P900

Izdelajte obstojne nalepke na zahtevo. Hitro tiskanje širine do 36 mm in visoka ločljivost. Na voljo so različne možnosti žične in brezžične povezave.

Oglejte si celotno paleto