1. Home
  2. Poslovne rešitve
  3. Maloprodaja

Brother na vaši strani

Delajte kadar koli in kjer koli, da bi povečali produktivnost na poti z Brotherjevimi profesionalnimi rešitvami tiskanja in skeniranja za prihranek časa in denarja v maloprodajnem sektorju.

Vprašajte nas ...

Brotherjeva brezplačna aplikacija iPrint&Scan omogoča tiskanje iz in skeniranje v vašo naprave povsem enostavno iz naprave Apple in Android. Samodejno poišče združljive naprave Brother v vašem brezžičnem omrežjem, tako da lahko pošiljate tiskalna opravila  in nalaganje skenov v oblak enostavno z mobilnim telefonom. V primeru, da ljudje hodijo iz ene prodajalne v drugo, se lahko uporablja programska oprema Brother PrintSmart Mobile Zone za pošiljanje tiskalnih opravil in njihovo zbiranje prek PIN-številke na nadzorni plošči naprave.
Da, z vmesnikom Brother Solutions Interface. BSI je platforma z odprtim vmesnikom, zasnovana tako, da drugim omogoča ustvarjanje lastnih rešitev za naprave Brother. Pri tem lahko ti nadzorujejo, katere možnosti se prikažejo na nadzorni plošči in kako delujejo.
Tiskalno opravilo je običajno poslano v čakalno vrsto na tiskalniku za nedoločen čas, kar predstavlja tveganje za zaupne dokumente. S funkcijo časovno omejeno brisanje (Timed Erasing) lahko tiskalnik naročite brisanje vaših podatkov za varno tiskanje po nastavitvi roka od ene ure do nekaj dni.
Da. Programska oprema BRAdmin Professional vam omogoča spremljanje ene ali več naprav iz računalnika Windows. Za dodatno prilagodljivost lahko večino omrežnih Brother naprav upravljate z uporabo spletnega brskalnika. Poleg tega je Brotherjev Status Monitor nastavljivo orodje, ki omogoča nenehno spremljanje stanja tiskalnika prek ikone stanja v živo na dnu zaslona.
Naša funkcija varno tiskanje (Secure Print) omogoča pošiljanje posebnih poslov na tiskalnik, ki se sprostijo z zapoznitvijo, šele po vnosu varne PIN-kode. Preprosto nastavite PIN na gonilnik, ko tiskate opravilo, nato pa ga odklenite iz čakalne vrste prek nadzorne plošče, ko ste prepričani, da nihče ne bo videl vaših dokumentov. Druga možnost je programska oprema PrintSmart Secure Pro, ki sprosti tiskalno opravilo šele po vnosu PIN-kode ali uporabe NFC identifikacijske kartice.