1. Home Brother
  2. Podpora
  3. Vse aplikacije
  4. P-touch Editor 6.0
moški ureja nalepko v programski opremi p-touch editor 6 v pisarni

Napredna programska oprema za oblikovanje in tiskanje nalepk za serijo Brother P-touch

Z zmogljivo programsko opremo za oblikovanje nalepk Brother, ki je del standardne opreme, lahko ustvarite lastne nalepke po meri z logotipi, fotografijami in črtnimi kodami. Preprosto povežite tiskalnik nalepk z računalnikom prek USB-ja ali Bluetootha.

P-touch Editor 6.0 pokriva vse potrebe po označevanju doma, v pisarni in maloprodaji s predlogami, zasnovanimi za upravljanje sredstev, organizacijo datotek in map, POS in še veliko več.

Združljivo z naslednjimi modeli P-touch:
PT-D410, PT-D450, PT-D460BTVP, PT-D600VP, PT-D610BT, PT-P700, PT-P710BTPT-P750W, PT-P910BT

Ustvarite nalepke z informacijami iz tabel, ki vsebujejo številke, besedilo in črtne kode.

Tabele

Ustvarite tabele v urejevalniku. Vsaka celica lahko vsebuje besedilo, številke, črtne kode itd. Prav tako lahko preprosto ustvarite polje 'Pregledano' za interne dokumente in druga gradiva v skupni rabi.

 

Z urejevalnikom p-touch ustvarite nalepke, ki vsebujejo informacije iz baze podatkov

Podatkovne baze

Ustvarite nalepke, ki označujejo vsebino Excela in drugih programov za podatkovne baze z uporabo funkcije neprekinjenega tiskanja podatkov iz podatkovne baze.

prilagajanje nalepk z uporabo knjižnice simbolov in okvirjev, ki je na voljo v programski opremi za oblikovanje in tiskanje nalepk p-touch editor 6.0 ​

Prilagodljiva knjižnica oblikovanja

Vse predloge, vključene v programsko opremo P-touch Editor 6.0, so popolnoma prilagodljive, kar pomeni, da lahko izbirate med 1200 simboli, 30 pisavami in 160 okvirji.

kavna vrečka z nalepko z blagovno znamko z uporabo predloge iz programske opreme za tiskanje nalepk p-touch editor 6.0

Oblikovanje nalepk za blagovne znamke

Program omogoča uvoz različnih formatov slikovnih podatkov, vključno z JPEG, GIF, BMP in PNG, zahvaljujoč katerim lahko ustvarite profesionalne nalepke z logotipom svojega podjetja. Enotno in dosledno označevanje je bistvenega pomena za poslovanje.

oseba, ki skenira nalepko s kodo qr za sledenje sredstev, ustvarjeno s programsko opremo za oblikovanje in tiskanje nalepk p-touch editor 6.0

Preprosta izdelava črtnih kod

P-touch Editor 6.0 omogoča preprosto ustvarjanje črtnih kod/2-D nalepk tako, da samo izberete vrsto kode in vnesete številke/črke. Idealna rešitev za sledenje sredstev znotraj podjetja.

Iščete več informacij o seriji P-touch?

oseba, ki krmari po glavnem meniju v programski opremi p-touch editor 6.0

Nov dizajn. Izboljšane funkcije.

Z izboljšanimi funkcijami, večjo funkcionalnostjo in prenovljenim uporabniškim vmesnikom ponuja programska oprema za oblikovanje nalepk P-touch Editor 6.0 pravo rešitev za ustvarjanje in tiskanje nalepk po meri. 

Nove funkcije vključujejo:

  • Več pisav, simbolov in okvirjev za enostavno urejanje nalepk
  • Nove predloge, posebej zasnovane za domačo in poslovno uporabo 
  • Dodatno funkcijo številk/časa in datuma/črtnih kod
  • Prenovo celotnega uporabniškega vmesnika

Ustvarite in natisnite nalepke v več jezikih v programski opremi za oblikovanje nalepk p-touch editor 6

Kjer koli, v katerem koli jeziku 

Podpora za Unicode vam omogoča, da na isto nalepko vključite znake različnih jezikov, kar pomeni, da lahko ustvarite nalepke za katerega koli naslovnika.

Moški ureja in tiska nalepke z aplikacijo iPrint&Label, ki je v skupni rabi iz Brotherjeve programske opreme za oblikovanje nalepk P-touch Editor 6.0

Skupaj na več načinov

S popolnoma integrirano rešitvijo lahko hitro in enostavno najdete že ustvarjene nalepke ter jih delite z Brotherjevimi aplikacijami za urejanje nalepk na pametnem telefonu.