Originalna Brother TZe-223 kaseta s trakom za označevanje

Brother TZe-223 bel trak z modrim izpisom – širina 9 mm

Širina 9 mm, dolžina 8 m

Originalna visokokakovostna kaseta Brother

Za trajno obstojne in razločne nalepke

Podrobnosti o izdelku

TZe223_main

Glavne funkcije

  • Širina 9 mm, dolžina 8 m
  • Originalna visokokakovostna kaseta Brother
  • Za trajno obstojne in razločne nalepke

Opis

Originalna kaseta z laminiranim trakom za označevanje TZe-223, združljiva s široko paleto Brotherjevih tiskalnikov P-touch, je še posebej vsestranska zaradi lahko berljive kombinacije modre in bele barve. Koristna je tako za uporabo doma kot v pisarni in na drugih delovnih mestih.

Pokaži več
Pokaži manj

Več informacij o izdelku

This genuine Brother TZe-223 labelling tape cassette is guaranteed to provide you with crisp, sharp and easily readable labels that last.

Equally handy in the home, office or workplace, this laminated Blue on white TZe-223 labelling tape can be used to identify the contents of everything from file folders and shelves to USB flash drives, as well as cables and other equipment.

These self-adhesive laminated labels have been developed to withstand extremes of temperatures, and are resistant to chemicals, abrasion, sunlight and submersion in water, making them suitable for both indoor and outdoor use.

TZe tape cassettes are quick and easy to install, and come in various label widths, colours and materials - ensuring your P-touch machine meets all your labelling needs.

 

Originalna kaseta s trakom za označevanje Brother TZe-223 vam zagotavlja jasne, ostre in čitljive nalepke.

Bel laminirani trak s modrim izpisom TZe-223, primeren za uporabo doma, v pisarni ali na drugem delovnem mestu, je idealen za označevanje vse od map, polic, USB-pomnilnikov in kablov do druge opreme.

Samolepilne laminirane nalepke so razvite za ekstremne temperature in odporne proti kemikalijam, drgnjenju, sončni svetlobi in vodi, zaradi česar so primerne za uporabo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Kasete s trakom TZe se hitro in enostavno namestijo ter so na voljo v različnih barvah, zato da bi vaš tiskalnik nalepk P-touch ustrezal vsem vašim potrebam po označevanju.


Nazaj na vrh