Originalna Brother WT-200CL škatla za odpadni toner

Brother WT-200CL škatla za odpadni toner. Delovni cikel do 50.000 strani.

Originalna škatla za odpadni toner Brother WT200CL je združljiva z velikim izborom naših laserskih tiskalnikov. S svojo zasnovo WT200CL zagotavlja, da bodo vaši dokumenti natisnjeni hitro, učinkovito in natančno, kar pomaga pri enostavnem vzdrževanju tiskalnika.

Glavne funkcije

  • Delovni cikel do 50.000 strani
  • Visokokakovosten originalen potrošni material Brother
  • Omogoča učinkovito delovanje laserskega tiskalnika

Pregled

Originalna Brother WT-200CL škatla za odpadni toner je v pisarni ključna, ko gre za podaljšanje življenjske dobe vašega tiskalnika in zagotovilo, da bo še naprej nudil visokokavosten izpis dokumentov.

WT-200CL zbira odvečni toner, ki se nabira v napravi. Tako ga lahko odstranimo brez razsutja in umazanije. Vaši izpisi bodo jasni, brezhibni in profesionalni, kakršne od Brotherja pričakujete.

Škatla za odpadni toner z delovnim ciklom 50.000 strani je trajna in zanesljiva in zelo olajša dnevno vzdrževanje tiskalnika.
   

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.