Originalen veliki toner Brother TN-3280 – črn

Črn toner Brother TN-3280.  Natisne do 8.000 strani.

Izberite originalen črn veliki toner Brother TN-3280 in si zagotovite, da bo vaš tiskalnik še naprej dajal čiste in profesionalne rezultate pri vsakodnevnem tiskanju pomembnih dokumentov. Enostavna za namestitev in stroškovno učinkovita rešitev tiskanja za vašo pisarno.

Glavne funkcije

  • Natisne do 8.000 strani v skladu z ISO/IEC 19752
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Z uporabo tonerja TN-3280 bo tiskalnik Brother še naprej dajal pričakovano izjemne rezultate. Gre za velik toner, zasnovan, da traja dlje kot standardni, a je enako kakovosten.

Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalen toner TN-3280 zagotavlja, da bo vaša naprava še naprej delovala hitro in učinkovito.

Ne pozabite, da je uporaba tonerjev Brother edini način, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Naročite Brotherjev črn toner TN-3280 in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar. 

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.