Originalen toner Brother TN-325BK – črn

Črn toner Brother TN-325BK. Natisne do 4.000 strani.

Z originalnim črnim tonerjem Brother TN-325BK, ki je zasnovan za delovanje v skladu s tiskalniki Brother, boste prihranili denar in hkrati tiskali kakovostne črno-bele dokumente.

Glavne funkcije

  • Natisne do 4.000 strani v skladu z ISO/IEC 19798
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Ostali tonerji

Gre za veliki toner, zasnovan, da traja dlje kot standardni, a je enako kakovosten. Originalen toner TN-325BK vam omogoča brezskrbno tiskanje, saj bo vaša naprava še naprej delovala po najboljših močeh.

Čeprav so neoriginalni, cenejši tonerji vsepovsod na voljo, niso skladni z vašim tiskalnikom. To lahko vodi do številnih težav tako s kakovostjo tiskanja kot delovanjem naprave, kar vas lahko drago stane.

Originalen veliki toner Brother TN-325BK zagotavlja vrhunsko kakovost tiskanja in velike prihranke, tudi pri velikih obremenitvah. Vsi tonerji Brother - vključno s črnim TN-325BK - so prestali zahtevna testiranja, da bi uporabnikom zagotovili najbolj zanesljivo rešitev tiskanja.

Kompatibilno s/z

Kompatibilno s/z

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.