Originalen toner Brother TN-241C – cian

Cian toner Brother TN-241C. Natisne do 1.400 strani.

Izberite originalen cian toner TN-241C, posebej zasnovan za sinergijo s tiskalnikom Brother, in si tako zagotovite hitro in natančno tiskanje. Originalni izdelki, kot je TN-241C, zagotavljajo dolgoročno boljšo vrednost za vaš denar kot cenejše različice.

Glavne funkcije

  • Natisne do 1.400 strani v skladu z ISO/IEC 19798
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Ostali tonerji

Ko pride čas, da naročite nadomestni toner, se lahko zanesete na Brotherjev cian toner TN-241C, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da tovrstni izdelki ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalen cian toner TN-241C ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Kompatibilno s/z

Kompatibilno s/z

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.