Originalen toner Brother TN-2010 – črn

Črn toner Brother TN-2010. Natisne do 1.000 strani.

Natisne do 1.000 strani v skladu z ISO/IEC 19752

Visokokakovosten originalen toner Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

TN2010

Glavne funkcije

  • Natisne do 1.000 strani v skladu z ISO/IEC 19752
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Brotherjev TN-2010 prinaša hitrost in zanesljivost. S tonerjem TN-2010 bo tiskanje hitro, izpisi pa jasni od prve do zadnje strani.

Več informacij o izdelku

Ker običajno porabimo več črnega tonerja kot barvnih, ga boste verjetno morali pogosteje menjati. Originalen potrošni material poskrbi za to, da bo vaš tiskalnik delal po najboljših močeh. Ko pride čas, da naročite nadomestni toner, se lahko zanesete na črn toner Brother TN-2010, ki natisne do 1.000 strani in zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da tovrstni izdelki ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalen črn toner TN-2010 ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate, in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij o tem, kako lahko vsi skupaj poskrbimo za boljše okolje, obiščite našo stran.

Nazaj na vrh