Originalna enota bobna Brother DR-320CL - paket

Enota bobna Brother DR-320CL, črna, cian, magenta in rumena. Natisne do 25.000 strani.

Do 25.000 strani (ena stran na opravilo)

Visokokakovosten originalen boben Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

DR320CL_main

Glavne funkcije

  • Do 25.000 strani (ena stran na opravilo)
  • Visokokakovosten originalen boben Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Z originalno enoto bobna Brother DR-320CL (paket) bo vaš pisarniški laserski tiskalnik še naprej deloval, kot je treba, vaši izpisi pa bodo najboljše možne kakovost. DR-320CL je preprost za namestitev, zanesljiv in dolgotrajen, kar pomeni, da ne bo težav s tiskanjem.

Več informacij o izdelku

Ko gre za pisarniško tiskanje, se lahko zanesete na Brotherjevo enoto bobna DR-320CL (paket), ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval, kot je treba, izpisi pa bodo kristalno jasni.

Čeprav so na na voljo cenejše, neoriginalne različice, ne smete pozabiti, da namestitev poceni enot bobna v laserski tiskalnik Brother ne vpliva samo na kakovost vaših izpisov, temveč tudi na garancijo, in dolgoročno povzroča škodo na vaši napravi.

Originalna enota bobna DR-320CL ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate, in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij o tem, kako lahko vsi skupaj poskrbimo za boljše okolje, obiščite našo stran.

Nazaj na vrh