Brother BU800CL originalna transportna enota

Transportna enota Brother BU800CL Delovni cikel do 100.000 strani.

Delovni cikel 100.000 strani,

Visokokakovosten originalni potrošni material Brother

Zagotavlja maksimalno delovanje laserske naprave

Podrobnosti o izdelku

BU800CL_transportna enota, spredaj

Razvila jih je ista skupina inženirjev, ki je izdelala vašo napravo Brother, kar pomeni, da so zasnovane tako, da sodelujejo pri zagotavljanju visokokakovostnih dokumentov

Glavne funkcije

  • Delovni cikel 100.000 strani,
  • Visokokakovosten originalni potrošni material Brother
  • Zagotavlja maksimalno delovanje laserske naprave
  • Razvila jih je ista skupina inženirjev, ki je izdelala vašo napravo Brother, kar pomeni, da so zasnovane tako, da sodelujejo pri zagotavljanju visokokakovostnih dokumentov

Opis

Za maksimalno kakovost izpisov in zmogljivost vaše pisarniške laserske naprave uporabite originalno transportno enoto Brother BU800CL.

BU800CL je enostavna za namestitev, zanesljiva in dolgotrajna. Naše transportne enote, združljive s številnimi napravami, vam bodo pomagale pri tiskanju. 

Ko vas naprava pozove, zamenjajte transportno enoto z originalno Brother BU800CL, da ohranite visoko kakovost izpisov. Če transferno enoto uporabljate nad priporočenim številom izpisov, bo naprava delovala slabše ali pa se celo poškodovala.

 

Več informacij o izdelku

 
Zanesljivost in kakovost zagotovljeni

Zanesljivost in kakovost zagotovljeni

Poskrbite, da bo vaša naprava Brother še naprej zagotavljala pričakovano izjemne rezultate tako, da izberete transportno enoto BU800CL. Čeprav so na voljo cenejši nadomestni deli, samo originalna transportna enota BU800CL zagotavlja, da bo vaša naprava še naprej delovala tako hitro in učinkovito, kot bi morala.

 
 
Zajamčeno delovanje - učinkovita kombinacija

Učinkovita kombinacija

Ne pozabite, da je uporaba potrošnega materiala Brother edini način za zagotovitev, da bo naprava še naprej delovala po svojih najboljših močeh. Naročite transportno enoto BU800CL Brother danes – zasnovana je tako, da bo naprava Brother delovala maksimalno in stroškovno učinkovito.

Podpora Na vaši strani

Podpora "na vaši strani"

Z uporabo originalnega potrošnega materiala Brother ščitite garancijo svoje naprave. Brother je vedno "na vaši strani". Predani smo zagotavljanju odlične prodajne podpore in podpore strankam – pred in po nakupu.

 
Dve papigi letita nad džunglo

Okolje in recikliranje

Naši tonerji in strojna oprema so izdelani tako, da imajo čim manjši vpliv na okolje. Brother ponuja okoljsko odgovoren način, kako odvreči izdelke Brother po izteku njihove življenjske dobe. 

 

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate, in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij o tem, kako lahko vsi skupaj poskrbimo za boljše okolje, obiščite našo stran.

Nazaj na vrh