Originalna enota transportnega traka Brother BU-100CL

Enota transportnega traka Brother BU-100CL. Delovni cikel do 50.000 strani.

Originalna enota transportnega traka Brother BU-100CL je združljiva z vrsto laserskih tiskalnikov. BU-100CL je zasnovan tako, da zagotavlja hitrejše, učinkovito in natančno reprodukcijo profesionalnih dokumentov.

Glavne funkcije

  • Delovni cikel do 50.000 strani
  • Visokokakovosten originalen potrošni material Brother
  • Omogoča učinkovito delovanje laserskega tiskalnika

Pregled

Originalna enota transportnega traka BU-100CL je bistvenega pomena v pisarni, ko gre za podaljšanje življenjske dobe vašega tiskalnika in za zagotovilo, da bo še naprej tiskal visokokakovostne dokumente.

BU-100CL zagotavlja ustrezen prenos tonerja v laserskem tiskalniku, tako da se besedilo in slike pravilno in razločno reproducirajo na tiskanem dokumentu. Enota, ki je hitra in enostavna za namestitev, igra ključno vlogo pri zagotavljanju profesionalnih rezultatov, kakršne pričakujete od tiskalnika Brother.

Kakovostna in zanesljiva enota transportnega traka, ki ima delovni cikel do 50.000 strani, lajša vzdrževanje tiskalnika.


Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.