Originalen Brother BP71GP50 svetleči foto papir 10 cm x 15 cm

Brother BP71GP50 svetleči foto papir 10 cm x 15 cm, 260 g/m2, 50 listov.

Pakiranje vsebuje 50 listov

Visokokakovosten izdelek Brother

Zagotavlja, da bodo vaši dokumenti čim boljšega videza

Podrobnosti o izdelku

BP71GP50-papir-glavna slika

Glavne funkcije

  • Pakiranje vsebuje 50 listov
  • Visokokakovosten izdelek Brother
  • Zagotavlja, da bodo vaši dokumenti čim boljšega videza

Opis

Originalen svetleči foto papir BP71GP50 velikosti 10 x 15 cm, zasnovan za popolno združljivost z vašim brizgalnim tiskalnikom Brother, zagotavlja, da bodo vaše fotografije jasne in čiste. Za rezultate, na katere se lahko zanesete.

Pokaži več
Pokaži manj

Več informacij o izdelku

Ohranite svoj tiskalnik Brother v najboljšem stanju in poskrbite, da bodo vaši dokumenti vedno videti impresivno, tako da v pladenj vstavite svetleči foto papir BP71GP50 velikosti 10 x 15 cm.

Papir BP71GP50 je idealen za tiskanje fotografij in plakatov. Povsem je združljiv z brizgalnim tiskalnikom Brother, kar zagotavlja, da bodo vaši dokumenti natisnjeni hitro, učinkovito in stoodstotno natančno.

Ker gre za originalen izdelek Brother, ste lahko prepričani, da je bil papir BP71GP50 strokovno zasnovan za najboljše možne rezultate. Zakaj tvegati z uporabo cenejših, neoriginalnih izdelkov, ki lahko pripeljejo do slabšega končnega izdelka, ko pa se lahko zanesete na nas, ki zagotavljamo najvišjo možno kakovost?

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh