Originalna kartuša Brother LC462XLY – rumena

Rumena kartuša Brother LC462XLY – enojno pakiranje. Natisne 1500 strani.

LC462XLY natisne 1500 strani v skladu s standardom ISO/IEC 24711

Originalna rumena kartuša velike kapacitete Brother zagotavlja večji obseg tiskanja in nižje stroške na stran

Originalne kartuše Brother so temeljito preizkušene in omogočajo popolno tiskanje, s čimer prihranite čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC462XLY_main

Z uporabo originalne kartuše velike kapacitete Brother LC462XLY boste zaščitili garancijo tiskalnika

Glavne funkcije

  • LC462XLY natisne 1500 strani v skladu s standardom ISO/IEC 24711
  • Originalna rumena kartuša velike kapacitete Brother zagotavlja večji obseg tiskanja in nižje stroške na stran
  • Originalne kartuše Brother so temeljito preizkušene in omogočajo popolno tiskanje, s čimer prihranite čas in denar
  • Z uporabo originalne kartuše velike kapacitete Brother LC462XLY boste zaščitili garancijo tiskalnika

Opis

Iščete kartušo, ki omogoča enostavno tiskanje? Kartuša velike kapacitete LC462XLY z rumenim črnilom, odpornim proti bledenju, zagotavlja neprekinjeno, zanesljivo in visokokakovostno tiskanje od prvega do zadnjega izpisa. Naša uravnotežena črnila zagotavljajo maksimalno delovanje tiskalnika. 

Brother upošteva vpliv na okolje vseh faz življenjskega cikla kartuše in tako zmanjša količino odpadkov na odlagališčih. Vsa strojna oprema in kartuše so izdelane tako, da čim manj vplivajo na okolje. 
 
Originalna kartuša velike kapacitete Brother LC462XLY – kakovost, ki se splača

Več informacij o izdelku

 
barvna paleta

Na voljo so tudi druge barve

LC462XLBK črna
LC462XLC cijan
LC462XLM magenta

Zanesljivost in kakovost zagotovljeni

Zanesljivost in kakovost zagotovljeni

Spektakularne barve so ustvarjene s pomočjo Brotherjeve tehnologije Color Rich Innobella, ki natisnjenim fotografijam doda živahnost. Brotherjevo črnilo Inobella vsebuje skrbno izbrane kemikalije, ki preprečujejo zamašitev tiskalne glave za bolj gladko delovanje in tako zagotavlja zanesljivost in vzdržljivost vašega Brother tiskalnika.

Zajamčeno delovanje - učinkovita kombinacija

Učinkovita kombinacija

Črnila Brother tvorijo skupaj z napravami sistem, ki omogoča izpise vrhunske kakovosti. Originalen potrošni material Brother je najboljši način za zaščito vaše naložbe in zagotavljanje optimalne učinkovitosti brizgalnega tiskalnika Brother. Visoka zmogljivost brez napora in dolgoročni prihranek denarja.

Preverjena zmogljivost

Preizkušena zmogljivost

Črnilo in papir Innobella Brother sta odporna proti svetlobi in ozonu, zato kljub dolgotrajni izpostavljenosti izpisi ne bodo zbledeli. Zagotovite si profesionalno končno obdelavo z originalnimi kartušami Brother.

Podpora Na vaši strani

Podpora "na vaši strani"

Z uporabo originalnega potrošnega materiala Brother ščitite garancijo svojega tiskalnika. Brother je vedno "na vaši strani". Predani smo zagotavljanju odlične prodajne podpore in podpore strankam – pred in po nakupu.

 
Dve papigi letita nad džunglo

Okolje in trajnost

Naše kartuše in strojna oprema so izdelane tako, da imajo čim manjši vpliv na okolje. Brother ponuja okoljsko odgovoren način, kako odvreči izdelke Brother po izteku njihove življenjske dobe.

avtentičnost

Preverite pristnost potrošnega materiala

Na originalnih kartušah Brother se nahaja holografska varnostna nalepka. Prepričajte se, da embalaža in varnostna nalepka nista bili spremenjeni. Hologramsko varnostno nalepko preverite s pomočjo edinstvene 7-mestne identifikacijske številke na: www.brother.com/id 

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh