Originalna velika kartuša Brother LC3219XLBK – črna

Črna kartuša Brother LC3219XLBK. Natisne do 3.000 strani.

Natisne do 3.000 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC3219XLBK_main

Glavne funkcije

  • Natisne do 3.000 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Originalna črna kartuša Brother LC3219XLBK je bila zasnovana za zagotovitev vedno znova visokokakovostnih dokumentov. Z nakupom naših kartuš zaščitite tiskalnik pred potencialno dolgoročno škodo, ki jo povzroča uporaba neoriginalnih izdelkov.

Več informacij o izdelku

Na voljo so tudi druge barve:

Vse kartuše Brother - vključno s črno veliko kartušo LC3219XLBK - so prestale strogo testiranje, da bi uporabnikom zagotovile najbolj zanesljivo rešitev. Ker gre za veliko kartušo, traja LC3219XLBK do dvakrat dlje brez ogrožanja kakovosti.

Čeprav so poceni, neoriginalne kartuše za ponovno polnjenje vsepovsod dostopne, niso združljive s tiskalnikom Brother. To lahko povzroči težave s kakovostjo izpisa in zmogljivostjo vaše naprave - in te težave vas lahko drago stanejo.

Originalna kartuša LC3219XLBK zagotavlja, da bo tiskalnik še naprej deloval brez napak, dolgoročno pa vam zagotavlja tudi boljšo vrednost in brezskrbnost, saj veste, da se lahko zanesete nanjo.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh