Originalna velika kartuša Brother LC225XLM – magenta

Brother LC225XLM magenta kartuša – posamično pakiranje. Natisne do 1.200 strani.

Natisne do 1.200 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC225XLM-originalna kartuša-glavna slika

Glavne funkcije

  • Natisne do 1.200 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Velika kartuša LC225XLM obljublja živahne barve pri vsakem tiskanju. S to magenta kartušo lahko zmanjšate čas izpadov in povečate produktivnost, hkrati pa si zagotavite jasne barve tudi za najzahtevnejša okolja. Ker gre za veliko kartušo, traja LC225XLM dlje brez ogrožanja kakovosti.

Več informacij o izdelku

Kartuše drugih barv:

Vse kartuše Brother - vključno z magenta veliko kartušo LC225XLM - so prestale strogo testiranje, da bi uporabnikom zagotovile najbolj zanesljivo rešitev.

Čeprav so poceni, neoriginalne kartuše za ponovno polnjenje vsepovsod dostopne, niso združljive s tiskalnikom Brother. To lahko povzroči težave s kakovostjo izpisa in zmogljivostjo vaše naprave - in te težave vas lahko drago stanejo.

Originalna kartuša LC225XLM zagotavlja, da bo tiskalnik še naprej deloval brez napak, dolgoročno pa vam zagotavlja tudi boljšo vrednost in brezskrbnost, saj veste, da se lahko zanesete nanjo. Ker gre za veliko kartušo, traja LC225XLM dlje brez ogrožanja kakovosti.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh