Originalna kartuša Brother LC121M – magenta

Magenta kartuša Brother LC121M – posamično pakiranje. Natisne do 300 strani.

Natisne do 300 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC121M_main

Glavne funkcije

  • Natisne do 300 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Magenta kartuša LC121M je zasnovana za zagotavljanje impresivnih rezultatov pri vsakem tiskanju. Ker gre za originalen potrošni material Brother, se kartuša zlahka namesti in je stoodstotno združljiva s tiskalnikom.

Več informacij o izdelku

Na voljo so tudi druge barve:

Ko pride čas, da naročite nadomestno črnilo, se lahko zanesete na magenta kartušo Brother LC121M, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da polnila in poceni kartuše ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalna magenta kartuša LC121M ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Če pogosto uporabljate rumeno barvo, si boste z nakupom LC121M zagotovili najboljšo kakovost izpisov. Naročite še danes, preden vam je zmanjka.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh