Originalna kartuša Brother LC1100C - cian

Cian kartuša Brother LC1100C – posamično pakiranje. Natisne do 325 strani.

Natisne do 325 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC1100C-originalna kartuša-glavna slika

Glavne funkcije

  • Natisne do 325 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Originalna cian kartuša Brother LC1100C je bila zasnovana za optimalno tiskanje, da bodo vaši izpisi bogatejših barv in jasni. Naše kartuše, enostavne za namestitev in kompatibilne s serijo tiskalnikov, prinašajo obstojne dokumente, ki se ne bodo razmazali ali zbledeli.

Več informacij o izdelku

Na voljo tudi v drugih barvah:

S cian kartušo LC1100C vam ni treba sklepati kompromisov na račun kakovosti. Zasnovana je za brezhibno delo s tiskalnikom Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate. Visokokakovosten izpis kartuše LC1100C je delo posebnih tiskalnih glav, ki zagotavljajo bolj gladke in precizne slike.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vašemu tiskalniku - ali je res vredno tveganja? 

Z originalno kartušo LC1100C si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Naročite kartušo LC1100C še danes, preden vam zmanjka črnila.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh