Originalna Brother LC1220BKBP2 kartuša - črna (paket blister)

Brother LC1220BKBP2 črna kartuša (2x). Vsaka natisne do 300 strani.

Pregled

Druge kartuše:

Z uporabo kartuš LC1220BKBP2 v paketu blister bo tiskalnik Brother še naprej dajal pričakovano izjemne rezultate.

Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalne kartuše LC1220 zagotavljajo, da bo vaša naprava še naprej delovala hitro in učinkovito.

Ne pozabite, da je uporaba kartuš Brother edini način, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Naročite Brotherjev paket dveh črnih kartuš LC1220BKBP2 in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh