Originalna Brother LC1100VALBP kartuša - paket

Brother LC1100VALBP črna, cian, magenta in rumena kartuša. Črna kartuša natisne do 450 strani in barvne kartuše natisnejo do 325 strani.

Črna kartuša natisne do 450 strani in barvne kartuše natisnejo do 325 strani v skladu s ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother Prihrani papir, čas in denargenuine Brother cartridge

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC1100VALBP_main

Glavne funkcije

  • Črna kartuša natisne do 450 strani in barvne kartuše natisnejo do 325 strani v skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother Prihrani papir, čas in denargenuine Brother cartridge
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Kupite paket LC1100VALBP, če želite prihraniti pri nakupu originalnih kartuš Brother. Vsebuje velike kartuše LC1100BK, LC1100C, LC1100M in LC1100Y, kar vam omogoča udobno zamenjavo vseh črnil za manj denarja, tako da bo vaš tiskalnik še naprej zagotavljal najboljše možne rezultate.

Več informacij o izdelku

Vse kartuše Brother - vključno s paketom kartuš LC1100VALBP - so prestale strogo testiranje, da bi uporabnikom zagotovile najbolj zanesljivo rešitev.

Čeprav so poceni, neoriginalne kartuše za ponovno polnjenje vsepovsod dostopne, niso združljive s tiskalnikom Brother. To lahko povzroči težave s kakovostjo izpisa in zmogljivostjo vaše naprave - in te težave vas lahko drago stanejo.

Originalne kartuše črne, cian, magenta in rumene barve LC1100 zagotavljajo, da bo tiskalnik še naprej deloval brez napak, dolgoročno pa vam zagotavljajo tudi boljšo vrednost in brezskrbnost, saj veste, da se lahko zanesete nanje.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh