ADS-3600W

Hitri brezžični omrežni skener s paketom profesionalne programske opreme

Hitro obojestransko skeniranje (50 listov /100 strani na minuto)

Gigabitno žično omrežje, SuperSpeed USB 3.0 in Wifi povezljivost

50-listni samodejni podajalnik za mešane serije dokumentov od dolgega papirja do izbočenih plastičnih kartic

Podrobnosti o izdelku

ADS3600W_main

9,3-cm barvni LCD-zaslon na dotik z možnostjo zaklepanja

Brezplačni vrhunski paket programske opreme vključno z ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ in Nuance PaperPort

3 leta garancije ob spletni registraciji

Glavne lastnosti

 • Hitro obojestransko skeniranje (50 listov /100 strani na minuto)
 • Gigabitno žično omrežje, SuperSpeed USB 3.0 in Wifi povezljivost
 • 50-listni samodejni podajalnik za mešane serije dokumentov od dolgega papirja do izbočenih plastičnih kartic
 • 9,3-cm barvni LCD-zaslon na dotik z možnostjo zaklepanja
 • Brezplačni vrhunski paket programske opreme vključno z ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ in Nuance PaperPort
 • 3 leta garancije ob spletni registraciji

Opis

Brotherjev ADS-3600W združuje vrhunsko strojno opremo z obojestranskim skeniranjem ter s funkcijami bogatim programskim paketom po zelo konkurenčni ceni za zmanjšanje stroškov in povečano produktivnost.

ADS-3600W podpira različne vrste dokumentov, gonilnikov in operacijskih sistemov, obenem pa nudi prijazen barvni LCD-zaslon na dotik, NFC-čitalec (Near Field Communications) in brezžično povezljivost ter tako zagotavlja nemoteno integracijo v obstoječe pisarniško okolje. Učinkovita naprava je s hitrostjo 50 strani na minuto in ostalimi funkcijami zanesljivo orodje za obdelavo do 5.000 dokumentov dnevno, zato je idealna za podjetja s potrebo po vsakdanji digitalizaciji velikih količin papirnih dokumentov.

Kompatibilno s/z:

 • Ikona-Twain
 • Ikona-tiskanje-v-oblaku
 • Ikona-brezžična-povezljivost
 • Ikona-LCD-zaslon-na-dotik
 • Ikona-USB-3.0
 • Ikona-NFC
 • Ikona-iPrintScan
 • BSI-Brother-Solution-Interface
 • Ikona-obdelava-slike

Specifikacije

Oglejte si celotne specifikacije

Splošno

Vrsta uporabe Namizje
Prikazovalnik Barvni zaslon na dotik
Velikost prikazovalnika 9,3 cm

Povezovanje

USB-vmesnik SuperSpeed 3.0
Žični omrežni vmesnik Da
Brezžični omrežni vmesnik Da

Mere in teže

S kartonom Š 382 x G 254 x V 330 mm
S kartonom 6,3 kg
Brez kartona Š 306 x G 258 x V 250 mm
Teža 4,55 kg

Poraba energije

Način Pripravljenost 4.4 watts* (*with latest firmware update)
Power Consumption - sleep mode 2.3 watts* (with latest firmware update)
Med delovanjem 30 W
Izklop 0.12 W
Zvočna moč 63.9 dB
Zvočni tlak 50 dBA

Okolje

Delovna vlažnost 20-80 %
Delovna temperatura 5-35 °C

Okoljsko

Energy Star environmental accreditation Da

V embalaži

Drugo Skener, AC napajalnik, AC napajalni kabel, USB 3.0 kabel, DVD, Priročnik za hitro namestitev, varnostni priročnik

Tehnični podatki za medij

Vrste in velikosti Navadni papir, tanek papir, debel papir, recikliran papir, poslovne vizitke, plastične kartice (izbočene do 1,4 mm)
Teže 27-413 g/m2
Velikosti medijev ADF Širina : 51 do 215,9 mm. Dolžina: 51 do 297 mm.

Omrežje

IPv6 Yes
Omrežni protokoli IPv4 - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client. IPv6* - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw, Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/ v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, Web Services (Scan), SNTP Client. (*with latest firmware update).
Žično omrežje 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Varnost žičnega omrežja SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Brezžično omrežje IEEE 802.11b/g/n (Infrastructure Mode/Ad-hoc Mode). IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct)
Varnost brezžičnega omrežja WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES), SMTPAUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAPTLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
IPv4 Da

Skeniranje

Obojestransko skeniranje Da
Hitrost skeniranja A4 50 pages per minute
ADF 50
Ločljivost interpoliranega skeniranja 1200 x 1200 dpi
Zaznavanje večkratnega podajanja Da
Tipalo papirja Da
Ločljivost skeniranja iz ADF 600 x 600
Skeniranje E-pošto, datoteko, sliko, omrežje, OCR, SharePoint, USB ključek, FTP, SFTP, WS Scan, tiskalnik, Searchable PDF
Sivine 256 stopenj
Združljivo z ICA Da, samo s prenosom
Združljivo z ISIS Da
Združljivo s SANE Da
Združljivo s TWAIN Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Združljivo z WIA Da

Rešitve

iPrint & Scan Da
ISIS Da

Garancija

Garancija 3 leta garancije ob spletni registraciji
Pokaži več
Pokaži manj
Oglejte si celotne specifikacije

Podpora

ženska je sedela za mizo na prenosniku

Prenosi

Prenesite in namestite najnovejše gonilnike in programsko opremo za izdelke Brother

Oglejte si prenose
človek je sedel na kavču in delal na tablici

Priročniki in navodila

Prenesite najnovejše priročnike in navodila za uporabo za izdelke Brother

Oglejte si priročnike

Več informacij o izdelku

Brotherjev ADS-3600W barvni dokumentni skener je resnično pripravljen za poslovanje, saj s svojimi zmožnostmi ponuja hitro, učinkovito in časovno varčno digitalizacijo dokumentov. Skeniranje z enim dotikom prek 9,3-cm barvnega LCD zaslona na dotik omogoča enostavno rešitev skeniranja za vse zaposlene, saj velik zaslon omogoča bolj enostavno izkoriščanje funkcij in uporabo, kar popolnoma zmanjša  potrebo po usposabljanju osebja.

Programabilni zaslon na dotik omogoča prednastavitev bližnjic za skeniranje neposredno na določene lokacije, vključno s FTP ali mrežno lokacijo mape za takojšnjo skupno rabo dokumentov med delovnimi skupinami in oddelki. Skeniranje na en dotik prepreči nevarnost netočne prijave in izgubo dokumentov, istočasno pa zagotovi skeniranje na želeno lokacijo celotnemu osebju.

ADS-3600W ima tako žično kot brezžično povezavo za neomejene možnosti priklopa na delovnih postajah. Brezžična povezljivost pomeni, da se lahko ADS-3600W nahaja na različnih lokacijah po pisarnah oziroma tam, kjer je najbolj priročno. Naša varna brezžična mrežna možnost IT-oddelku zagotavlja brezskrbnost, uporabnikom pa poslovno prilagodljivost.

Ta najzmogljivejši model skenerja iz serije ADS združuje branje v e-pošto, e-poštni strežnik, datoteko, sliko, USB ključek in svetovni splet ter tudi v lokalno omrežje, programsko opremo OCR (optično prepoznavanje znakov) in SharePoint®, kar omogoča široko funkcionalnost tudi za potrebe večjih podjetij. Brotherjev model ADS-3600W zagotavlja najnaprednejšo uporabo in hitre prenose, saj vključuje povezavo SuperSpeed USB 3.0 za visoko zmogljivost, izredno hitro obdelavo in optimizirano porabo energije. Enota ponuja tudi združljivost s prejšnjim standardom USB 2.0.

Z obojestranskim barvnim skeniranjem, 50-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF) in izjemno hitrostjo 100 strani/min oziroma 50 listov/min je ADS-3600W profesionalni oddelčni skener, idealen za vsakršne potrebe srednje velikih podjetij. 

 

Omrežni skenerji

Brotherjevi omrežni skenerji ponujajo resnično omrežno zmogljivost brez potrebe po namestitvi programske opreme na več lokacijah, s čimer omogočajo zajemanje dokumentov neposredno iz naprave na številne računalnike in pametne mobilne naprave. S preprostim pritiskom na tipko zaslona na dotik* omogočite hitro in enostavno skupno rabo zajetih dokumentov med delovnimi skupinami in oddelki, kar občutno izboljša delovni proces in poveča produktivnost.

*Zaslon na dotik je na voljo le pri modelih ADS-2800W in ADS-3600W. 

Barvni zaslon na dotik

Z uporabo barvnega zaslona na dotik lahko zajete dokumente nemudoma pošljete na predhodno izbrane destinacije za hitro in enostavno zajemanje. Rutinska delovna opravila skeniranja enostavno in samo z nekaj koraki predhodno nastavimo za izboljšan delovni proces.

Neposredno skeniranje na najljubše lokacije, kot so oddelčne mape, pomembni e-poštni naslovi ali programska oprema za optično prepoznavo znakov (OCR), zagotovi, da so rutinske naloge izvedene hitro in enostavno. Posledično se zmanjša možnost napak pri zajemanju in potreba po šolanju osebja ter pospeši vsakdanji delovni proces.

Komunikacija v bližnjem polju (NFC)

NFC omogoča brezžično komunikacijo v neposredni bližini med vašim skenerjem Brother in napravo NFC.
Funkcija NFC samodejno vzpostavi neposredno povezavo in omogoča takojšnje skeniranje brez potrebe po povezavi v omrežje - za enostaven, hiter in nemoten delovni proces v in po pisarnah.
Omogočite strankam, obiskovalcem ali sodelavcem hitri začasni dostop do Brotherjevega skenerja, brez potrebe po pridobivanju gesel ali prijavnih poverilnic, kar je lahko dolgotrajno in zapleteno.

Brother Solutions Interface (BSI)

BSI je programski vmesnik, ki dopušča zunanjim (ne Brotherjevim) razvijalcem izgradnjo prilagojenih rešitev za Brotherjeve naprave ali v povezavi z njimi. Omogoča razvoj prilagojenih menijev in zaslonov za zagotavljanje novih zmogljivosti oziroma možnosti - kar nudi uporabnikom/kupcem izboljšanje poslovnih procesov ter zmanjšanje stroškov in možnosti izgube oz. tveganj.

Varnostno zaklepanje funkcij (SFL)

SFL je varnostna funkcija, ki lahko omogoči ali onemogoči določene funkcije in dovoljuje omejevanje uporabnikov, ki se priključijo. Javni način pušča vse funkcije neomejene. SFL nudi IT-skrbnikom omejevanje nastavitev skenerja po posameznem uporabniku, kar omogoča upravljanje funkcij in večjo varnost.

Skeniranje na USB gostitelja

Zajemanje na USB gostitelja omogoča priključitev zunanjega USB ključka s podatkovno kapaciteto do 64 GB.

Profesionalno rokovanje s papirjem

Zmogljivi profesionalni namizni Brotherjevi skenerji, prijazni za uporabo, obdelajo različne vrste in debeline dokumentov z uporabo širokega izhodnega pladnja, s čimer je zagotovljeno učinkovito potovanje papirja skozi samodejni podajalnik dokumentov (ADF).

Naši vrhunsko zasnovani poravnalniki dokumentov nudijo izjemno zmogljivost, saj je podajanje papirja veliko natančnejše in možnost zastoja močno zmanjšana. Pladenj je nagnjen, da je upor dokumentov čim manjši, vodljivost dokumenta pa precej boljša, sveženj je dobro poravnan, kar zagotavlja gladko drsenje dokumentov in preprečuje vihanje papirja. Te male, a dovršene tehnične kakovosti so tisto, zaradi česar je Brother specialist na področju skenerjev.

Zaznavanje več listov

Ta sistemska funkcija uporablja ultrazvočne valove za odkrivanje napačnega vlaganja dokumentov. Pot papirja se samodejno ustavi in uporabnika opozori, v kolikor je zaznan napačen signal. S tem se odpravi možnost poškodbe originalnih dokumentov in izguba podatkov. 

 

Napredni sistem povratnih valjčkov

Za zanesljivost pri zajemanju različnih vrst in debelin dokumentov napredni sistem upravlja večje količine papirja, saj lahko skener povleče samo en dokument naenkrat.

Funkcije napredne obdelave slik

Serija vgrajenih orodij za zajemanje intuitivno pripravi in očisti zajete dokumente in s tem izboljša kakovost zajetih datotek za shranjevanje, obdelavo, skupno rabo in OCR (optično prepoznavo znakov).

 

To prinaša manjšo porabo črnila pri tiskanju dokumentov, manjšo velikost datotek in čitljivejša besedila. Prihranite čas, potreben za ročno pripravo in korekcijo dokumentov, in se raje posvetite bistvenim poslovnim nalogam.

 

 

Zajemanje 2 v 1

Zajemite dvostranske dokumente in jih shranite kot samostojne strani za enostavnejše in hitrejše pregledovanje.

Samodejna zaznava barve (Auto Colour Detect)

S funkcijo samodejne zaznave barve skener odpravi potrebo po predhodnem razvrščanju večjih količin dokumentov oziroma uporabo ločilnih listov. Prostor za shranjevanje se s tem izrazito zmanjša, prav tako pa se skrajša čas, potreben za predhodno razvrščanje dokumentov.

Samodejno obračanje slik, samodejni obrez in samodejna poravnava (Auto Image Rotation, Auto Crop, Auto Deskew)

Samodejno obračanje slik, samodejno obrezovanje in samodejna poravnava zajetih slik za profesionalni končni izgled.

Obdelava ozadja (Background Processing)

Datoteke skeniranih slik obdela s konkretno barvo ozadja ali odstrani ozadje za jasnejše pregledovanje, istočasno pa zmanjša velikost izhodne datoteke.

Zaznavanje črtnih kod

Identifikacija in prepoznava informacije črtne kode, natisnjene ali prilepljene na dokumente in obrazce za odpravo potrebe po ročnem razvrščanju dokumentov.

Odstranjevanje praznih strani (Blank Page Removal)

Samodejno zazna in odstrani zajete prazne strani, kar zmanjša velikost datoteke in čas priprave dokumentov.

Izpust barve (Colour Dropout)

Odstrani rdečo, modro ali zeleno barvo za ostrejša besedila, enostavnejša za branje, in za preprečitev presevanja skozi stran.

Odstranjevanje umazanije (Despeckle)

Ko so izvirni dokumenti zamazani ali vsebujejo packe črnila, lahko orodje za inteligentno izboljšavo slike pomaga obdelati strani v jasne in ostre datoteke.

Dinamični kontrast/binarizacija (Dynamic Threshold/Binarization)

Kadar so slike in besedilo zaradi barvne intenzitete slabo berljivi, orodje dinamičnega kontrasta/binarizacije posvetli ali potemni zajete dokumente, da postanejo bolj ostri, čisti in lažje berljivi. Raven intenzivnosti svetlih in temnih tonov lahko uporabnik poljubno prilagodi in s tem močno izboljša berljivost.

Zapolnitev robov / čiščenje (Edge Fill / Clean Up)

Odstranjevanje neželenih robov za čiste robove strani brez neželenih senc kot posledic skeniranja.

Večkanalnost (Multi stream)

Skenirane barvne dokumente lahko shranite kot črno-bele, sivinske in barvne različice - za uporabo pri kopiranju oziroma tiskanju.

Odstranjevanje sledi luknjača (Punch Hole Removal)

Čisti robovi strani z odstranitvijo sledi luknjača s skeniranih dokumentov. Naša inovativna funkcija dopolnjevanja lahko tudi izenači barvo ozadja dokumenta.

Delitev zajete slike (Split Image)

Skeniranje in razdelitev enostranskih dokumentov v ločene datoteke za skupno rabo ali pregled kot samostojne datoteke. To je še posebej uporabno pri pošiljanju različnih področij vsebine znotraj enega dokumenta različnim oddelkom.

Nazaj na vrh