1. Home Brother
  2. Serija L6000

Več nadzora za IT-oddelek.

  • Enostavna izpeljava omenjenih programskih rešitev
  • Uporaba strežnika za enostavno namestitev v celi vrsti naprav
  • Največji možni spomin 1 GB za rokovanje z več dokumenti različnih uporabnikov
  • Podpora široki paleti varnostnih protokolov, vključno z IPsec

L6000FeatureModule2

Povečana ekonomičnost za oddelek financ.

  • Ekonomični priloženi tonerji kapacitete do 12.000 strani in opcijski tonerji ultra velike kapacitete do 20.000 strani
  • Komunikacija v bližnjem polju (NFC) zagotavlja boljšo varnost dokumentov in zmanjšuje odpadke, tako da tiska samo tisto, kar uporabnik izbere prek funkcije tiskanje s priklicem


Izboljšana poslovna učinkovitost za vodstvo.

  • Velik, 12,3-cm zaslon na dotik omogoča hitrejše in lažje delovanje
  • Impresivna količina natisa v višini do 10.000 strani na mesec za najbolj obremenjene delovne skupine
  • Hitrost skeniranja prek 80-listnega samodejnega podajalnika dokumentov do 50 str/min in do 100 str/min pri 2-stranskem skeniranju

L6000

Prilagodljive rešitve tiskanja

Brotherjeve rešitve tiskanje so zanimivi paketi inovacij za lažje poslovanje. Nudimo vrsto enostavnih rešitev tiskanja, da bi vam pomagali povečati učinkovitost tiskanja in zmanjšali stroške.

Profesionalne poslovne rešitve

Pridobite popoln nadzor nad uporabo tiskalnika in tiskalnimi navadami prek enostavnega uporabniškega vmesnika z zmožnostjo poročanja, ki omogoča večji nadzor nad stroški tiskanja. Rezultat? Nižji stroški tiskanja in optimizirana operativna učinkovitost.
Temelji na funkcionalnosti PrintSmart Cost Control, ki omogoča IT-osebju izboljšati varnost tiskanja prek funkcij tiskanje na priklic (Pull Print) in varna sprostitev tiskanih podatkov z mobilnim tiskanjem in naprednimi možnostmi skeniranja.
Rešitev tiskanja, ki temelji v oblaku in ki omogoča preprost dostop do tiskalnika za zaposlene in goste. Idealno za vsako podjetje z mobilno delovno silo ali politiko Prinesi svojo mobilno napravo (Bring Your Own Device, BYOD), ki uporabnikom omogoča hitro, enostavno in varno tiskanje z vseh mobilnih naprav.
Enostaven način za izboljšanje produktivnosti in racionalizacijo vašega proračuna, s storitvijo, ki temelji na najeti strojni opremi in potrošnem materialu, plačani na "na klik" – popoln način za izboljšanje denarnega toka in hkratno zmanjšanje skupnih stroškov tiskanja.
Pomagajo zagotoviti stalno optimizacijo tiskalne flote z vrsto storitev, ki pokrivajo vse faze nakupovalnega ciklusa - oceno, tranzicijo in optimizacijo - za zagotovitev izpolnjevanja potreb po tiskanju.