1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Rešitve za maloprodajo
  4. Tiskanje nalepk v maloprodaji

Čas je, da ponovno premislite o svoji rešitvi za tiskanje nalepk.
Prepustite to Brotherjevim strokovnjakom za rešitve tiskanja v maloprodaji.

Moški na zelenem ozadju drži prenosni tiskalnik Brother

Od nalepk za police do nalepk za cene, vse s tiskalnikom Brother. Kaj to pomeni za vas?

  • Celovita paleta rešitev za označevanje: naši tiskalniki nalepk za maloprodajne trgovine podpirajo številne aplikacije.
  • Enostavna integracija: naši tiskalniki nalepk za maloprodajo se brezhibno integrirajo z obstoječimi delovnimi procesi, tako da lahko takoj začnete tiskati.
  • Standardna podpora: od namestitve naprave, vsakodnevnih storitev in podpore do nasvetov – da bo vse opravljeno, kot je treba.
  • Rešitve, ki delujejo takoj: ponujamo vam brezplačen preizkus tiskalnika, da se boste lahko vnaprej prepričali v njegovo brezhibno delovanje.
  • 'Na vaši strani' na vsakem koraku: v podjetju Brother poznamo izzive, s katerimi se soočate pri tiskalnikih nalepk, in vemo, kako jih premagati.

Kako je Brother 'na vaši strani' kot strokovnjak za rešitve tiskanja v maloprodaji

Moški drži blok z ikono črtne kode

Kako podpiramo odločevalce v maloprodaji

Sodelujemo z maloprodajalci vseh velikosti s ciljem poenostavljanja tiskanja v maloprodaji z izbiro prave rešitve za vaše poslovanje. Zagotavljamo centralizirano točko podpore in upravljanja, s čimer smo edini ponudnik, ki lahko zanesljivo zagotovi celovito rešitev tiskanja nalepk v maloprodaji.

Ženska s skenerjem črtnih kod na modrem ozadju

Kako podpiramo osebje v prodajalni

Tako da poskrbimo, da je prava rešitev za tiskanje na voljo že od samega začetka, kar omogoča enostavno delo vašemu osebju. To pomeni poenostavljene delovne procese in povpraševanje ter avtomatizirane postopke za racionalizacijo tiskanja iz pisarne v prodajalno za nemoteno uporabniško izkušnjo.

Uslužbenec podjetja Brother z datoteko na magenta ozadju

Kako podpiramo dobavitelje tehnologije

Svoje strokovno znanje združujemo z znanjem naših zaupanja vrednih IT-prodajalcev, s skupnimi močmi pa vam zagotavljamo pravo rešitev zdaj in v
prihodnje. Sodelujemo z vodilnimi imeni programske opreme za tiskanje nalepk v maloprodaji, kot so SotiI, SAP, Datalogic, The Pricing People in Peak Technology. Če že
imate izbranega dobavitelja, vam pridemo naproti in omogočimo brezhibno integracijo.

 

Naša serija tiskalnikov nalepk in računov za maloprodajo

Ste pripravljeni izboljšati tiskanje nalepk v maloprodaji?