1. Home
  2. Poslovne rešitve
  3. Profesionalne storitve za katero koli podjetje

Profesionalne storitve

Od prava do inženiringa, naše rešitve digitalizacije in upravljanja pomagajo skrbeti za vaše vsakodnevne potrebe po velikih količinah tiskanja, tako da lahko ostanete osredotočeni na delo.

Brother na vaši strani

S široko ponudbo storitev vam zagotavljamo najboljše rešitve za vaše spreminjajoče se poslovne zahteve. Brother ponuja:

  • Preprosta izvedba
  • Spremljanje in nadzor
  • Zaupanja vredna globalna blagovna znamka

Naj vam pomagamo z rešitvijo ...

Da, s funkcijo PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Z uporabo varnostne tehnologije Brother lahko pošiljamo dokumente po e-pošti na tiskalnik kot priponke in nazaj z varnim PIN-om. Tiskalnik bo začel z opravilom po vnosu PIN-a.
Da. PrintSmart Secure Pro vam omogoča nadzorovati, kdo lahko tiska, faksira, skenira in kopira prek edinstvene PIN-številke ali NFC-kartice za dostop.
Funkcija deljena e-pošta (Split Emails) bo samodejno rešila težavo z razdelitvijo dokumentov in jih poslala v več e-poštnih sporočilih.
Ko je opravilo natisnjeno, ni vedno mogoče vedeti, kdo ga je poslal. Z Brotherjevo funkcijo natisnite identifikacijski žig ključnih podrobnosti, kot so uporabniško ime, datum, čas ali celo sporočilo po meri, ki se pojavi na vrhu ali dnu strani. Za tiste, ki želijo bolj prefinjen nadzor, programska oprema Brother PrintSmart Secure Pro spremlja, kdo je kaj tiskal, kdaj je tiskal in koliko je bilo stroškov tiskanja.