Naj vam pomagamo z rešitvijo ...

Najboljši način za upravljanje dostopa, preverjanje pristnosti in uporabe je z varnim PIN-om ali bralnikom identifikacijskih kartic. Uporabniki lahko prejmejo omenjeno kartico, zasnovano za integracijo z našo programsko opremo PrintSmart Secure Pro in funkcijo Secure Function Lock, ali pa dodajo NFC-čip v obstoječe vstopne kartice.
Da. Obstaja več načinov. Funkcija varnega zaklepanja (Secure Function Lock) vam omogoča nadzorovati, kdo lahko tiska, faksira, skenira in kopira prek edinstvene PIN-številke ali NFC-kartice za dostop. Druga možnost, programska oprema PrintSmart Secure Pro, vam daje popolni nadzor nad tiskanjem, kopiranjem, skeniranjem ali faksiranjem.
Če vaše naprave niso omrežene, ne morete uporabljati sistema za spremljanje, kot je BRAdmin Professional, zato je BRPrint Auditor naslednja najboljša možnost. Namesto spremljanja prek tiskalnika samega, vam programska oprema omogoča prejemanje teh informacij iz katerega koli spletnega računalnikom, povezanega prek USB- ali paralelnega kabla. Samo namestite BRPrint Auditor na uporabnikovem računalniku, da pošlje vse podatke o uporabi tiskalnika nazaj v programsko opremo BRAdmin Professional kot pri omrežnem tiskalniku.

.
Ne. Čarovnik za namestitev gonilnika bo izdelal izvedljivo datoteko za vas, ki bo ob zagonu na drugem računalniku samodejno namestila gonilnik na tem računalniku. Druga možnost je Brotherjev univerzalen gonilnik  (Brother Universal Driver), ki vam omogoča, da poskrbimo za vse vaše naprave z eno samo enostavno namestitvijo. Tam, kjer je na voljo, pa lahko uporabite tudi Microsoft® Installer (MSI), za avtomatizacijo celotnega procesa z izdelavo datoteke, ki bo prenesla vso programsko opremo Brother, ki jo potrebuje uporabnik na svojem računalniku.
Če imate tiskalnike na različnih lokacijah, ni vedno primerno ročno preverjanje porabe. S funkcijo E-poštna poročila bo vaš tiskalnik poslal popolno razčlenitev dogajanja neposredno na izbran e-poštni naslov. Vsi podatki o uporabi - od števila izpisov do ravni tonerja - bo jasno označeno, kjer koli se nahajate.
Da, z vmesnikom Brother Solutions Interface. BSI je platforma z odprtim vmesnikom, zasnovana tako, da drugim omogoča ustvarjanje lastnih rešitev za naprave Brother. Pri tem lahko ti nadzorujejo, katere možnosti se prikažejo na nadzorni plošči in kako delujejo.
People in the office with Brother printer

Brother na vaši strani

S široko ponudbo storitev vam zagotavljamo najboljše rešitve za vaše spreminjajoče se poslovne zahteve. Brother ponuja: 
 
  • Preprosta izvedba
  • Spremljanje in nadzor
  • Zaupanja vredna globalna blagovna znamka