1. Home
  2. Poslovne rešitve
  3. Srednje velika podjetja
kontaktirajte-nas-conversion-bar

Kontaktirajte nas za informacije, kako lahko rešitve Brother pripomorejo k vašemu poslovanju

Izvedite, kako vam lahko pomagamo poslovati pametneje ...

Da, s funkcijo PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Z uporabo varnostne tehnologije Brother se lahko pošiljamo dokumente po e-pošti na tiskalnik kot priponke in nazaj z varnim PIN-om. Tiskalnik bo začel z opravilom po vnosu PIN-a.
Najboljši način za upravljanje dostopa, preverjanje pristnosti in uporabe je z varnim PIN-om ali bralnikom identifikacijskih kartic. Uporabniki lahko prejmejo omenjeno kartico, zasnovano za integracijo z našo programsko opremo PrintSmart Secure Pro in funkcijo Secure Function Lock, ali pa dodajo NFC-čip v obstoječe vstopne kartice.
Ne. Brotherjev univerzalen gonilnik vam omogoča, da poskrbimo za vse vaše naprave z eno enostavno namestitvijo. Ali pa uporabite Microsoft® Installer (MSI) za avtomatizacijo celotnega procesa z izdelavo datoteke, ki bo prenesla vso programsko opremo Brother, ki jo potrebuje uporabnik na svojem računalniku.
Da. Obstaja več načinov. Funkcija varnega zaklepanja (Secure Function Lock) vam omogoča nadzorovati, kdo lahko tiska, faksira, skenira in kopira prek edinstvene PIN-številke ali NFC-kartice za dostop. Pri nekaterih napravah Brother lahko za preverjanje pristnosti uporabite aktivni imenik (Active Directory) ali LDAP. Tretja možnost, programska oprema PrintSmart Secure Pro, vam daje popolni nadzor nad tiskanjem, kopiranjem, skeniranjem ali faksiranjem.
Ne. S PrintSmart Secure Pro, Brotherjevo funkcijo za tiskanje na priklic (Pull Print), niste vezani na določeno napravo - tiskalna opravila lahko sprostite na najbolj priročnem mestu. Vsako delo poteka varno na omrežju, če uporabite PIN-kodo ali NFC-identifikacijsko kartico, da ga kjer koli sprostite iz tiskalnika.

Brother na vaši strani

Razumemo zahteve vašega srednje velikega podjetja, zato smo razvili široko paleto profesionalnih rešitev. Tako lahko svojim zaposlenim omogočite čim bolj učinkovite načine dela. Brother ponuja:  
  • Industrijske standarde
  • Številne rešitve
  • Nagrajeno tehnologijo