1. Home Brother
 2. Poslovne rešitve
 3. Mobilno tiskanje in označevanje v zdravstvu
 4. Označevanje inventarja v zdravstvu
Black on silver P-touch TZe laminated label on a hand dryer

Nadzirajte opremo in drugo imetje

Številne zdravstvene ustanove imajo na tisoče fiksnih ali mobilnih sredstev, ki se uporabljajo na več lokacijah. Sledite jim tako, da s tiskalnikom nalepk serije Brother P-touch P900 natisnete obstojne laminirane nalepke, ki vsebujejo številko in druge pomembne informacije o imetju. Laminirane TZe-nalepke Brother so izdelane za dolgotrajno obstojnost tudi v ekstremnih pogojih.

Prednosti tiskalnikov nalepk serije PT-P900 in obstojnih nalepk P-touch

Zgornji prozorni laminirani sloj ščiti vaše besedilo pred kemikalijami, vlago, močnim drgnjenjem, sončno svetlobo in ekstremnimi pogoji. Brother P-touch laminirane nalepke so bile testirane v ekstremnih pogojih v neodvisnem laboratoriju, ki je potrdil njihovo obstojnost.

Tehnologija termičnega prenosa uporablja črnilni trak za ostre in visokokakovostne izpise. Tiskalniki P-touch tiskajo obstojne nalepke z ločljivostjo izpisa do 360 x 720 dpi. 

Dodajte svojim nalepkam linearne in dvodimenzionalne črtne kode, kot so kode GS1-128 in QR. Tako boste povečali učinkovitost in zmanjšali napake, ki jih prinaša ročno vnašanje številk in drugih informacij o imetju.

Izboljšajte identifikacijo nalepk z dodajanjem ustrezne grafične podobe, kot sta logotip in simbol. Podprti so priljubljeni datotečni formati .jpg, .png in .bmp.

TZe-trakovi Brother v kasetah ponujajo nalepke različnih velikostih do 36 mm in različnih barv. Na voljo so tudi kovinske, močne samolepilne in fluorescentne nalepke ter zaščitne nalepke pred nedovoljeno uporabo, ki skupaj izpolnjujejo praktično vse potrebe po označevanju.

Programska oprema P-touch Editor za Windows in Mac omogoča profesionalno oblikovanje nalepk po meri. Prenos je brezplačen.

Service information on Brother P-touch TZe laminated label attached to syringe driver in a hospital

Zagotovite redno vzdrževanje

Brez ustreznih sredstev za natančno označevanje opreme ni mogoče izvajati rednega vzdrževanja, saj se slednje lahko pomotoma opravi na napačni napravi ali pa se spregleda datum storitve. Označite naprave z nalepkami Brother P-touch in si tako zagotovite dolgotrajno čitljivost izpisa, kar pripomore k ohranjanju opreme v čim boljšem stanju.
 

Operating instructions on medical healthcare equipment

Dodajte pomembne podatke o delovanju

Vidne nalepke, ki vsebujejo pomembne informacije o opremi, seznanjajo uporabnike s pravilno uporabo in zagotavljajo, da lahko takoj začnejo z delom. Široka paleta nalepk različnih barv, vključno z nalepkami kovinskega videza in fluorescenčnimi nalepkami, prinaša natančna in dobro vidna navodila.

Brother P-touch laminated TZe labels on various chemicals in a laboratory

Zaupajte obstojnim TZe-nalepkam Brother

Na voljo so nalepke širine do 36 mm, različnih barv in materialov, vključno s kovinskimi in močnimi samolepilnimi nalepkami ter zaščitnimi nalepkami pred nedovoljeno uporabo. Laminirane nalepke Brother P-touch so testirane in dokazano odporne proti:

 • kemikalijam
 • vodi in drugim tekočinam
 • močnemu drgnjenju
 • UV-sevanju
 • temperaturam od -80 °C do +150 °C

Ko jih boste nalepili, bodo ostale pritrjene in čitljive še veliko let.

Tehnični podatki o TZe-trakovih (PDF, 2,5 MB)

Brother P-touch PT-P900W printing asset labels

Paleta namiznih tiskalnikov nalepk PT-P900

Serija namiznih tiskalnikov nalepk Brother P-touch PT-P900 je idealna izbira za zdravstvene ustanove, ki potrebujejo obstojne nalepke.

 • Obstojne nalepke na zahtevo širine do 36 mm
 • Visoka hitrost in visoka ločljivost tiskanja
 • Možnost dodajanja črtnih kod, logotipov in drugih simbolov
 • Povezovanje s podatki v Excelovi preglednici za hitro tiskanje več nalepk sočasno na enem dolgem traku
 • Vključena programska oprema za oblikovanje nalepk P-touch Editor