Morda vas zanima tudi:

ikona-benefit-tile-varnost-krog

PrintSmart Secure Pro

Imejte nadzor nad varnostjo in stroški tiskalnikov v vašem podjetju z Brother PrintSmart Secure Pro

Naj vam pomagamo pri iskanju rešitve

Da. Brother iPrint & Scan je brezplačna aplikacija, združljiva z mobilnimi napravami Apple iOS, Android in Windows. Lahko jo uporabite za skeniranje dokumentov na vašo mobilno napravo v visoki ločljivosti ali - kot pove že ime samo - za tiskanje.
Funkcija deljena e-pošta (Split Emails) bo samodejno rešila težavo z razdelitvijo dokumentov in jih poslala v več e-poštnih sporočilih.
Da, obstaja več načinov, kako to storiti. Aplikacije Brother Cloud so vedno večja zbirka inovativnih aplikacij, temelječih na oblaku, do katerih lahko dostopate neposredno iz naprave Brother, brez računalnika. Na voljo je odstranjevanje barv ozadja s funkcijo Odstranjevanje barv ozadja (Remove Background) in samodejno odpravljanje morebitnih napak podajanja s samodejno poravnavo (Auto-deskew).
Obstaja veliko načinov za zajemanje skeniranega dokumenta. Naprave Brother lahko pošljejo datoteko na omrežno mesto, naslov FTP, shranjevanje v oblaku drugih ponudnikov ali e-poštni naslov. Lahko pa jo preprosto shranite neposredno na USB-ključek. 

Brother na vaši strani

Nudimo vrsto rešitev za dokumente in zajemanje, ki se lahko prilagodijo vašim poslovnim potrebam. Brother ponuja:
  • veliko izbiro rešitev
  • zanesljivo tehhnologijo
  • prilagodljivo oblikovanje