1. Home Brother
  2. O podjetju Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Tiskalniki nalepk Brother so prvi, ki podpirajo storitev AirPrint™

Tiskalniki nalepk Brother so prvi, ki podpirajo storitev AirPrint™

Tiskalniki nalepk Brother so prvi, ki podpirajo storitev AirPrint – dopolnjuje jih aplikacija Air Label

 

Podjetje Brother je uvedlo edine pisarniške tiskalnike nalepk, ki podpirajo storitev Apple® AirPrint™, ob tem pa je razvilo tudi svojo inovativno aplikacijo »Air Label«.

Profesionalna namizna tiskalnika nalepk QL-710W in QL-720NW iz specializiranega podjetja za tiskanje in tehnologijo sta prva, ki vključujeta tehnologijo za brezžično tiskanje Apple® AirPrint, kar kaže strast podjetja Brother do ustvarjanja v prihodnost usmerjenih izdelkov.

Oba modela skupaj z aplikacijo Brother po meri predstavljata popolni tiskalnik nalepk za uporabo z napravami iPhone®, iPad® in iPod touch®.

Uvedba storitve Apple® AirPrint™ je druga inovacija, ki jo prinašajo ti elegantni namizni tiskalniki nalepk. To so bili prvi pisarniški tiskalniki na svetu, ki so ob predstavitvi leta 2012 vključevali brezžične funkcije.

Vgrajena brezžična funkcija je omogočila podjetju Brother, da vgradi storitev AirPrint™ v modela QL-710W in QL-720NW.

  • Storitev za brezžično tiskanje AirPrint™ omogoča uporabnikom, da tiskajo nalepke brez potrebe po prenosu programske opreme ali namestitvi dodatnih gonilnikov naprav, kar daje strankam poenostavljen postopek za tiskanje na zahtevo iz mobilnih naprav Apple®.
  • Funkcija predstavlja tudi priložnosti za razvijalce aplikacij, saj lahko preprosto dodajo podporo za neposredno tiskanje nalepk v svoje aplikacije iOS ali pa ustvarijo aplikacije za tiskanje nalepk po meri za svoje uporabnike.
  • Aplikacija Brother’s Air Label omogoča preprosto ustvarjanje nalepk in je na voljo v trgovini Apple App Store.

Oba modela ponujata tudi programsko opremo za oblikovanje nalepk za računalnike Mac in osebne računalnike, s katerimi lahko uporabniki tiskajo profesionalne nalepke za najrazličnejše načine uporabe kjer koli na svojem delovnem mestu, ob tem pa sta tudi najhitrejši tovrstni napravi na trgu, saj lahko natisneta do 93 standardnih nalepk z naslovi na minuto.

Gerry Quigley, vodja izdelkov za nalepke, Brother Ireland, je povedal: “Naša zaveza inovacijam je prinesla dvojico tiskalnikov nalepk, za katera lahko s ponosom najavimo, da sta prva, ki podpirata brezžično tiskanje s storitvijo AirPrint™. V kombinaciji z na novo ustvarjeno aplikacijo Brother Air Label sta QL-710W in QL-720NW enkratna tiskalnika za tiskanje nalepk z mobilnimi napravami Apple®.”