1. Home Brother
  2. Tiskalniki nalepk in računov
  3. Serija QL-800

Opazite razliko

Naša pametna serija QL-800 vam ponuja tri izredne prednosti: edinstveno možnost tiskanja privlačnih dvobarvnih nalepk v črni in rdeči barvi na zahtevo,* prožnost tiskanja neskončnih nalepk dolžine do 1 m in priročnost ustvarjanja in brezžičnega tiskanja nalepk neposredno iz vaše mobilne naprave.** Poleg tega je tu še vgrajeni samodejni rezalnik traku za profesionalno dokončanje opravila.

Glavne značilnosti serije QL-800

Labels on work IDs

Črno-rdeče tiskanje nalepk 

Najsi gre za označevanje alergenov v hrani, nujno pošto, zaupne datoteke ali označevanje opreme – naše vpadljive črne in rdeče nalepke* pomenijo očitno spremembo v vašem podjetju.

Preberite več

Labels on folders and stationery

Tiskanje na neskončni trak 

Naši neskončni trakovi vam omogočajo oblikovanje nalepk do dolžine enega metra – vse, kar potrebujete, dobite v enem samem zvitku in se hkrati izognete odpadku nalepk.

Poglejte potrošni material

Person printing wirelessly from their smartphone

Aplikacija za brezžično tiskanje 

Tiskajte kjer koli z našimi brezžičnimi tiskalniki nalepk.** Dotaknite se tipke prenosnega računalnika ali povlecite po zaslonu pametnega telefona – aplikacija vam omogoča vse, kar potrebujete za oblikovanje in tiskanje nalepk na poti.

Prenesite aplikacijo iPrint&Label iz App Store ali Google Play

Kako uporabiti serijo tiskalnikov nalepk QL-800 v industriji

*Zahteva DK-22251. **Na voljo samo pri QL-810W in QL-820NWB. Združljivo z aplikacijo iPrint&Label – podpora za dvobarvno tiskanje bo predvidoma na voljo maja 2017.