1. Home Brother
  2. Tiskalniki nalepk in računov
  3. Serija QL-800
  4. Uporaba serije QL-800
Empty office

Pisarna

Poskrbite, da bo zlahka najti vaše datoteke in da bo nujna pošta vzbudila vizualni občutek nujnosti s črnimi in rdečimi nalepkami z našega dvobarvnega neskončnega zvitka. Druga možnost je tiskanje v črni barvi tako na neskončne kot na rezane nalepke.
Na voljo so naslovne nalepke, nalepke za datoteke, za škatle za shranjevanje, za police, za pisarniške potrebščine in nalepke za začasno označevanje opreme.

QL-800

Labels in a warehouse facility

Upravljanje objektov

Pritegnite takojšnjo pozornost s črnimi in rdečimi nalepkami. Izdelajte vpadljive nalepke po meri za začasno označevanje opreme z našega dvobarvnega neprekinjenega zvitka. Druga možnost je tiskanje v črni barvi na obstojnejše filmske trakove.

Na voljo so nalepke za začasno označevanje opreme, za značke za obiskovalce, za pisarniško opremo in za pisarniško pohištvo.

QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Poštne storitve in skladiščenje

Natisnite dobro vidne naslovne nalepke in nalepke za ravnanje v nekaj sekundah na naše dvobarvne neskončne zvitke ter si tako zagotovite varno in pravočasno dostavo pošiljk.

Na voljo so naslovne nalepke, nalepke za ravnanje, za skladiščne police, nalepke s črtno kodo za blago, palete in škatle ter za začasno označevanje opreme.

QL-800

Labels being used in a retail store

Maloprodaja

Povečajte svojo prodajo s pozornost vzbujajočimi nalepkami s ceno in ponudbo, natisnjenimi v črni in rdeči barvi na našem dvobarvnem neskončnem zvitku. Tiskalnik nalepk QL-820NWB ima samostojni LCD-zaslon na dotik in opcijsko bazo za baterije – kot nalašč za trgovine.

Na voljo so nalepke za izdelke, nalepke s cenami, nalepke s promocijsko/posebno ponudbo, nalepke s črtno kodo za sledljivost pri skladiščenju in nalepke za začasno označevanje opreme.

QL-820NWB

Labels being used on food at a supermarket

Živilska industrija

Oblikujte privlačne nalepke za označevanje živil z našimi dvobarvnimi neskončnimi zvitki in poudarite alergene, roke trajanja in ponudbo v črni in rdeči barvi. QL-820NWB ima samostojni LCD-zaslon na dotik za tiskanje nalepk na kraju priprave.

Na voljo so nalepke za označevanje alergenov, nalepke z navodili za pripravo hrane, nalepke za izdelke, nalepke za police hladilnikov in nalepke s črtno kodo.

QL-820NWB

Labels being used on an ID badge

Upravljanje obiskovalcev

Izboljšajte upravljanje obiskovalcev z izjemnimi črno-rdečimi identifikacijskimi značkami, natisnjenimi na naših dvobarvnih neskončnih zvitkih. Označite datum, čas in območja dostopa. QL-810W in QL-820NWB imata brezžično povezavo, ki omogoča enostavno tiskanje nalepk s pametnega telefona ali tabličnega računalnika prek aplikacije.

Na voljo so vključujejo značke za obiskovalce, naslovne nalepke in nalepke za začasno označevanje opreme.

QL-810W