1. Home Brother
  2. Tiskalniki nalepk in računov
  3. Serija QL-800
  4. Uporaba serije QL-800
Empty office

Pisarna

Poskrbite, da bo zlahka najti vaše datoteke in da bo pomembna pošta vzbudila vizualni občutek nujnosti s črno-rdečimi nalepkami z našega dvobarvne neskončne role. Druga možnost je tiskanje v črni barvi tako na neskončne kot na izsekane nalepke.
Na voljo so nalepke za naslove, datoteke, škatle za shranjevanje, police, pisarniške potrebščine in začasno označevanje opreme.

QL-800

Labels in a warehouse facility

Upravljanje objektov

Pritegnite takojšnjo pozornost s črno-rdečimi nalepkami. Izdelajte vpadljive nalepke po meri za začasno označevanje opreme z naše dvobarvne neskončne role. Druga možnost je tiskanje v črni barvi na obstojnejše poliestrske trakove.

Na voljo so nalepke za začasno označevanje opreme, značke za obiskovalce, pisarniško opremo in pisarniško pohištvo.

QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Poštne storitve in skladiščenje

Natisnite dobro vidne naslovne nalepke in nalepke z navodili v nekaj sekundah z naše dvobarvne neskončne role ter si tako zagotovite varno in pravočasno dostavo pošiljk.

Na voljo so nalepke za naslove, navodila, skladiščne police, črtne kode za blago, palete in škatle ter začasno označevanje opreme.

QL-800

Labels being used in a retail store

Maloprodaja

Povečajte svojo prodajo s pozornost vzbujajočimi nalepkami s ceno in ponudbo, natisnjenimi v črno-rdeči barvi, z naše dvobarvne neskončne role. Tiskalnik nalepk QL-820NWBc ima samostojni LCD-zaslon na dotik in opcijsko postajo za polnjenje baterij, kar je kot nalašč za trgovine.

Na voljo so nalepke za izdelke, cene, promocijsko/posebno ponudbo, črtne kode za sledljivost pri skladiščenju in začasno označevanje opreme.

QL-820NWBc

Labels being used on food at a supermarket

Prehranska industrija

Oblikujte privlačne nalepke za označevanje živil z našimi dvobarvnimi neskončnimi rolami in poudarite alergene, rok trajanja in ponudbo s črno-rdečim izpisom. QL-820NWBc ima samostojni LCD-zaslon na dotik za tiskanje nalepk na lokaciji.

Na voljo so nalepke za označevanje alergenov, navodila za pripravo hrane, izdelke, police hladilnikov in črtne kode.

QL-820NWBc

Labels being used on an ID badge

Upravljanje obiskovalcev

Izboljšajte upravljanje obiskovalcev z izjemnimi ID-karticami s črno-rdečim izpisom z naših dvobarvnih neskončnih rol. Označite datum, čas in območja dostopa. QL-810Wc in QL-820NWBc imata brezžično povezavo, ki omogoča enostavno tiskanje nalepk s pametnega telefona ali tablice prek aplikacije.

Na voljo so ID-kartice za obiskovalce, naslovne nalepke in nalepke za začasno označevanje opreme.

QL-810Wc