1. Home Brother
  2. Tiskalniki nalepk in računov
  3. P-touch CUBE

Organizirajte svoje življenje in pokažite svoj slog s pomočjo nalepk in trakov po meri

1-CUBE-Benefit-Smartphone

Uporablja vaš pametni telefon

Aplikacija Brother P-touch Design&Print vam omogoča preprosto oblikovanje elegantnih nalepk in trakov, ki jih nato natisnete na tiskalniku P-touch CUBE prek povezave Bluetooth.

Kuverta s papirnato rožo, pritrjeno z nalepko

Nov pogled na označevanje

Opravite pomembne stvari v svojem življenju s slogom. Natisnite osebno sporočilo na satenastih trakovih ali nalepkah z bleščicami ali označite škatle za shranjevanje in dokumentacijo z nalepko.

Ženska na telefonu oblikuje nalepke za P-touch CUBE prek povezave Bluetooth, s stopnicami v ozadju

Enostavna nastavitev prek povezave Bluetooth

Če sledite navodilom na zaslonu v aplikaciji, lahko pametni telefon in tiskalnik P-touch CUBE zlahka povežete prek povezave Bluetooth.

Ženska se v kavarni povezuje s P-touch CUBE prek telefona

Oblikujte nalepke kjer koli

Vsak dan imate s seboj svoj pametni telefon, zato izkoristite prosti trenutek in vnaprej oblikujte nalepke ali trakove ter jih natisnite ob prihodu domov.

Kompakten. Eleganten. Enostaven.

P-touch CUBE je modern, eleganten tiskalnik nalepk in trakov za vaš dom. Ne boste verjeli, koliko možnosti za uporabo obstojnih, elegantnih nalepk ali satenastih trakov v vašem domu bo našla vaša družina, ali pa ga boste uporabili za dodajanje pike na i pomembnim ročnim izdelkom!

Mobilni telefon z aplikacijo P-touch Design&Print

Preizkusite aplikacijo P-touch Design&Print (brezplačno!)

S številnimi pisavami, okvirji in emotikoni se lahko zabavate pri ustvarjanju virtualnih nalepk in trakov v aplikaciji, tudi če še nimate tiskalnika P-touch CUBE!

Odkrijte funkcije