1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Mikro podjetja

Rešitve za vaše mikro podjetje

kontaktirajte-nas-conversion-bar

Kontaktirajte nas za informacije, kako lahko rešitve Brother pripomorejo k vašemu poslovanju

Izvedite, kako vam lahko pomagamo poslovati pametneje

Funkcija deljena e-pošta (Split Emails) bo samodejno rešila težavo z razdelitvijo dokumentov in jih poslala v več e-poštnih sporočilih.
Da. iPrint & Scan je Brotherjeva brezplačna aplikacija, združljiva z napravami Apple iOS, Android in Windows Mobile. Lahko jo uporabite za visokokakovostno skeniranje dokumentov v vašo mobilno napravo ali – kot že ime pove – za tiskanje.

Najboljši način za tiskanje iz iOS-a je z Applovim vgrajenim gonilnikom AirPrint. Ker je že del operacijskega sistema, je brezplačen in vam ni treba namestiti nič novega.
Da. Neposredno tiskanje PDF/XPS pomeni, da lahko natisnete PDF- in XPS-datoteke neposredno iz tiskalnika, brez uporabe računalniške programske opreme.
Da. Web Connect vam omogoča povezati vaš skener ali večfunkcijsko napravo Brother neposredno v vašo najljubšo storitev za shranjevanje v oblaku drugega ponudnika. Datoteke se lahko naložijo takoj, brez računalnika. Deluje v obratni smeri - lahko brskate po datotekah prek nadzorne plošče tiskalnika in jih nato natisnete. 
brother-zakaj-at-your-side

Brother na vaši strani

Razumemo zahteve vašega manjšega podjetja. Naše profesionalne rešitve ponujajo kompaktno rešitve tiskanja in skeniranja, zasnovane za domače pisarne in manjša podjetja. Brother ponuja:

  • strokovno svetovanje in podporo
  • enostavno izvajanje
  • stroškovno učinkovite rešitve