1. Home
  2. Poslovne rešitve
  3. Mikro podjetja

Rešitve za vaše mikro podjetje

kontaktirajte-nas-conversion-bar

Kontaktirajte nas za informacije, kako lahko rešitve Brother pripomorejo k vašemu poslovanju

Izvedite, kako vam lahko pomagamo poslovati pametneje

Funkcija deljena e-pošta (Split Emails) bo samodejno rešila težavo z razdelitvijo dokumentov in jih poslala v več e-poštnih sporočilih.
Da. iPrint & Scan je Brotherjeva brezplačna aplikacija, združljiva z napravami Apple iOS, Android in Windows Mobile. Lahko jo uporabite za visokokakovostno skeniranje dokumentov v vašo mobilno napravo ali – kot že ime pove – za tiskanje.

Najboljši način za tiskanje iz iOS-a je z Applovim vgrajenim gonilnikom AirPrint. Ker je že del operacijskega sistema, je brezplačen in vam ni treba namestiti nič novega.
Da. Neposredno tiskanje PDF/XPS pomeni, da lahko natisnete PDF- in XPS-datoteke neposredno iz tiskalnika, brez uporabe računalniške programske opreme.
Da. Web Connect vam omogoča povezati vaš skener ali večfunkcijsko napravo Brother neposredno v vašo najljubšo storitev za shranjevanje v oblaku drugega ponudnika. Datoteke se lahko naložijo takoj, brez računalnika. Deluje v obratni smeri - lahko brskate po datotekah prek nadzorne plošče tiskalnika in jih nato natisnete. 

Brother na vaši strani

Razumemo zahteve vašega manjšega podjetja. Naše profesionalne rešitve ponujajo kompaktno rešitve tiskanja in skeniranja, zasnovane za domače pisarne in manjša podjetja. Brother ponuja:

  • strokovno svetovanje in podporo
  • enostavno izvajanje
  • stroškovno učinkovite rešitve