1. Home Brother
  2. Poslovne rešitve
  3. Rešitve za označevanje za živila in gostinstvo
  4. Rešitve za označevanje priprave živil
  5. Rešitve za upravljanje menijev in označevanje živil
Zaposlena preverja nalepke za živila, natisnjene na tiskalniku Brother in nalepljene na predpakirane sendviče v trgovini z živili. Nalepke vsebujejo črtno kodo, naslov, sliko, ceno in rok uporabe.

Natisnite nalepke za živila z uporabo informacij iz vašega sistema za upravljanje menijev

Naše rešitve za označevanje vam pomagajo pretvoriti podatke iz vašega sistema za upravljanje menijev v jasne in čitljive nalepke za živila ter tako vam in vašim strankam nudijo preglednost in nadzor podatkov glede posameznih sestavin, alergenov, prehranskih vrednosti itd.

Ekipa Brother se zaveda, da lahko tehnologija izboljša učinkovitost vaših sistemov za pripravo živil, zato v sodelovanju z vodilnimi ponudniki rešitev za upravljanje menijev oblikujemo rešitve za označevanje živil po meri.

Želite izvedeti več?

Bližnji pogled na tiskalnik nalepk Brother, ki v zaledni pisarni delikatese, pekarne ali kavarne tiska nalepko z oznako dneva priprave za embalažo rogljičkov

Uporabite podatke iz svojega sistema za upravljanje menijev

Povežite svoj sistem za upravljanja menijev z našo rešitvijo za označevanje živil, ki vam omogoča izboljšanje učinkovitosti in natančnosti v vaši kuhinji. Naši tiskalniki nalepk za živila se brez težav integrirajo z vašim sistemom za upravljanje menijev, tako da lahko delate hitro in učinkovito.

S funkcijami, kot sta Wi-Fi in Bluetooth povezljivost, ter s široko paleto dodatne opreme, omogoča enostavno delo v gibanju prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Rešitve za označevanje predpakiranih živil

Z lahkoto izdelajte čitljive nalepke visoke ločljivosti za označevanje predpakiranih živil, ki vključujejo seznam sestavin in alergenov, cene, črtne kode in datum uporabe.

Izvedite več
Nalepka na siru

Rešitve za označevanje rotacije zalog

Zmanjšajte količino zavržene hrane in povečajte učinkovitost tako, da vsakodnevno ročno pisanje nalepk nadomestite z Brotherjevo rešitvijo za označevanje rotacije zalog.

Izvedite več

Poglejte si naše Pogoje in določila.
Vaše informacije bomo obdelali v skladu z našim Pravilnikom o zasebnosti.